can't you see you're just a joke?


nu sitter jag hemma i finnerödja. matte skulle tydligen inte vara ledig hela helgen, han är iväg och jobbar nu till 4. dumma. men sen får jag hela helgen med honom :)

ikväll ska vi på bio med Ida och Albin också. värsta mysigt juw ;D

haha, jag har bevisat att jag är sämst på att slå in paket. på vägen hem från örebro svängde vi in på marieberg och toys 'r' us. matte skulle handla present till daniel, hans brorson som nyss fyllt 1. och vem fick slå in de stora paketet? jo, louise såklart.. jag kan verkligen inte slå in paket!  om de skulle finnas en tävling i fulast inslagning skulle jag ju lätt vinna. så nästa gång vi ska köpa presenter så är det matte som får slå in skiten. jag vägrar!

igår var det mest mys, tacos och tv med syster och matte. han lagade tillome maten. min lilla toffel. haha ;DDD

frågan är vad jag ska hitta på nu.. orkar inte dra mig ner till macken och bara kolla på när han jobbar. och Ida är i skolan och Albin på jobbet.. får väl slänga mig i soffan och bara ta det lungt ;D låter skööönt

ha de bra ;D

louise<3mathias


on a day like this


förresten! igår hitta jag den skyldiga! han som använde samma parfym som matte var tobbe! och idag har han på sig den med, fast lite mer. och de luktar verkligen matte :( men om 6 timmar får jag kramas ;DDD får nöja mig med diana om jag nu hittar henne. har för mig att hon har foto nu. hmm. diana, jag vill kramas!

get up get up


sitter i skolan nu och skriver på min projektplan. börjar arta sig faktiskt :) hade affärsjuridik imorse. tre personer var vi. haha. men skönt att det är en liten klass. då kanske man kan verkligen diskutera utan att skrika på varandra osv. och på det sättet kan man nå ett högre betyg (A) de tycker vi om ;D

ikväll blir det myskväll med syster och matte. matte ska tillome bjuda på mat. men jag undrar vem som kommer få laga den. jag vägrar. sara får det bli. haha. sen imorgon när vi vaknar så åker vi hem till finnerödja. matte är ledig hela helgen så det är mys :) imorgon ska vi också på bio. mest myyyhys.

nej nu måste jag skriva mer än karin på projektplanen! jag ska VINNA!!!

louise<3mathias


sweet kisses


varför kommer alltid den här jävla ångesten när jag mår som bäst? jag tror ju verkligen att jag mår bra, men sen kommer alla tvivel. (inga tvivel på mathias och mig direkt, men annat)

jag vet att jag har förändrats under sommaren.. men jag vet inte ifall det är till ett bättre jag eller ett sämre. det enda jag vet just nu är att när jag är med mathias så är jag den bästa jag kan bli. men jag vill vara sån med vem jag än är med. visst, han tar fram det bästa i mig. han har ett stort inflytande, men varför har inga andra det?

jag har mina tjejer i skolan och det är inte dem jag pratar om, jag kan vara mig själv med dom också. de tar också fram en del av mina bästa delar, men när jag kommer hem från skolan. vem ska då ta fram det bästa? och när vi slutar skolan..? vilka har jag då?! jag är rädd för att sluta skolan, mest för att jag kommer förlora mina bästa.. och också för att jag inte har en aning om vad jag vill göra sen..

jag vill vara barn igen, jag vill kunna ta varje dag som den kommer utan att behöva oroa mig. jag är rädd för att alla kommer sticka bara sådär, både mathias och mina bästa.

jag har "fått" människan jag velat ha i två månaders tid och nu är jag livrädd för att förlora honom. allt har gått snabbt och det har mina känslor med, jag är rädd för allt vad jag känner. det kanske är såhär det är att vara kär? jag får väl njuta av varje dag jag får med mathias, det måste jag göra. för vem vet, om en vecka är det kanske hej då? usch, hemska tanke.

nu har jag fått skriva av mig lite av all ångest.. och så har jag pratat med fredrika med. hon får mig alltid att verkligen tänka efter på vad jag förtjänar.

mathias och mina bästa är nog det bästa som har hänt mig de här senaste 2 åren. och jag hoppas ni vet att jag gör allt för att ni ska stanna hos mig!

everlasting dream


nu har jag precis haft min första engelska c lektion. helt okej, kan nog bli roligt nästa vecka när vi kör igång på "riktigt".
nu ska vi ha projektarbete och jag har faktiskt kommit på en sak att göra. woho, gick inte så segt som jag trodde. är nästan stolt över mig själv ;D

inatt sov mannen hos mig och de var mys ;D fick dumle av honom igår när han kom ;D mycket gott. har massa kvar att kötta när jag kommer hem. imorgon är han så snäll så att han hämtar mig imorgon och så åker jag hem till honom och sover eftersom jag är ledig på fredagar :))) ska öla i helgen med mitt "gang". de tycker jag om ;D gratis är alltid gott ;D haha. sämst är jag ;D
roligt vare imorse när jag skulle försöka gå upp, blev ju nedtvingad av matte. men de var mysigt. ny parfym hade han med och så äre ngn i klassen som har samma. hmm, jag blir snart förvirrad. får hålla mig i skinnet.

och nu har diana nästan ätit mitt finger. hungriga människa men söt är hon, alldeles rosa med :)))

nej, nu ska jag uppdatera detta så att Diana får något att läsa. :) haha
och jag ska fortsätta med min projektplan! (Y)

louise<3mathias


he's back!


fick nyss ett sms från min man som sa att han var hemma i sverige igen och jävlar vad glad jag är :D det innebär att inom 3, 4 timmar så kommer han och jag får kramas!!! :DDD

closer


And I just can't pull myself away
Under his spell I can't break
I just can't stop
And I just can't break myself no way
But I don't want to escape
I just can't stop

I can feel him on my skin
I can taste him on my tongue
He's the sweetest taste of sin
The more I get the more I want
He wants to own me.....
Come closer
He says "come closer"

honey, I'm home!


Idag är det tisdag och tisdag innebär projektarbete och historia för mig. så det blir en heldag. får se vilka jag läser min historia med, slår vad om att jag är alldeles ensam :/ men jag får hitta nya vänner på något vänster.
eftersom det är tisdag så innebär det också att matte kommer hem! :DDD och det känns myyycket brrra!

nej, nu ska jag äta lite frukost innan jag ska gå till bussen

louise<3mathias

you got me feeling weak


det var nog tur att jag sov rätt bra inatt, för inatt kommer jag bara tänka på att jag får träffa matte imorgon efter skolan.
usch vill bara att han ska komma hem nu :( två dagar är alldeles för mycket. och en sak till; känns det såhär nu, hur känns det inte då när jag är borta 6,7 veckor? :/ ohw, bebis mig.

If you come close
and hold me tight
you feel the heart that beats
for you

And if you dear
could read my mind
Oh you yould know my love is true

Words can't say how much I love you
Words can't say how much I care
I need you 'n I need your love
Like I need to breathe the air

when will you come home?


nu är det en ny dag och en dag mindre tills älskling kommer. mihi :)
var i skolan imorse och kollade ifall min kurs började, självklart gjorde den inte det. men positiv som jag är så kom jag på att nu slipper jag sova bort hela dagen och kan fixa här hemma. vår eftermiddagslektion är inställd pga lärarna ska iväg på hajk med ettorna. jag vill också på hajk faktiskt.

och förresten.. varför är det jämt så att när jag är riktigt lycklig så mår flera av mina vänner dåligt? :/ inte första gången något sånt här händer.
älskade lilla du... du vet att jag finns här, dag som natt. ni kommer att klara av vad som än har hänt. släng inte bort de här åren ni har haft tillsammans. ni fixar allt! de har ni gjort hittills.

nej, nu skulle man kanske börja med städningen? ah, låter som en bra idé.

louise<3mathias



lost in my dreams


eftersom det är ungefär en timme kvar tills min film är klar så tänkte jag uppdatera om min helg :)

fredag: utedag tillsammans med ettorna och tvåorna i Pettersberg. jag, karin och diana hade hand om en station och de gick bra och var kul :) efter lekarna blev det lunch och sen började det regna.. men de hindrade inte vissa från att spela brännboll. själv mös jag med min Diana :) och Sofie sa förresten hej då till oss med.. :( det gjorde ont.. :(((

vi slutade tidigt pga regnet och jag tog då sällskap med Anna (?) en tjej i ettan till statoil, jag för att vänta på min man och hon för att vänta på sin far. hon försvann efter 10 min och jag blev ståendes kvar. men efter en stund kom mannen :) vi tog bilen till polisen där han skulle hämta ut sitt pass så att han kunde lämna landet och mig idag. efter att han fått ut sitt pass åkte vi hem till mig så att jag kunde hämta saker för helgen. efter packningen började vår resa hem till finnerödja.

hemma i finnerödja släppte han av Ida och jannika som vi hämtade upp i Laxå. sen åkte han ner med mig till hans jobb och jag fick låna bilen ;D så jag åkte upp till Ida. efter en stund bestämde vi oss för att åka upp till Idas jobb och hämta en godsak till Matte. (de har krig om vems jobb som är bäst gällande vissa saker) upp där en stund och jag fick en ny vän :) när vi väl kom ifrån Idas jobb så åkte vi ner till macken för att ge godsakerna till matte, haha. han uppskattade det mycket ;)

vi stanna kvar för att vänta på att matte skulle sluta, sen åkte vi lite bil osv och hämtade upp albin. vi hamnade hos Ida där även min far var och skämde ut sig.. usch.. fattar verkligen inte..
kom därifrån kl 3 på natten och tror inte att varken matte eller albin har sett mig sååå jävla sur som jag var då. helt tokig var jag.
vi släppte av min far och albin och sen drog vi hemåt eller nej, först var vi hos erika och hälsade på hennes fest. var där 10 min och sen fick vi nog och åkte hem till matte. aldrig varit skönare att sova, hans säng var ju helt jävla underbar. de tycker vi om ;D och vi tycker om att vakna bredvid honom också :$

lördag: matte sa på natten att han skulle väcka mig så att vi kunde åka och äta på Idas jobb innan han började jobba. tror ni han gjorde det? nej nej, han lät mig sova länge med ursäkten; "du blir så sur när man väcker dig" han visste inte att jag skulle bli mer sur för att han inte väckte mig. haha. han har det inte lätt :D

matte började jobba kl 1 och jag fick låna bilen ännu en gång. så efter en timme hemma hos mamma och pappa så drog jag upp till kumla för att vara barnvakt en sväng :) nellie är sötis. henne tycker vi också om ;D hemåt vid 5 för att duscha och sen åka till Ida och planera kvällen som blev en filmkväll hemma hos henne med matte, albin och min kusin. freddy och marie var också där. mysigt vare, bättre sällskap finns nog inte. åkte hem runt 1.

jag och matte stannade till vid skolan med albin en sväng för att kolla ifall det var något folk på Johannas fest. det var det, men inga roliga tyvärr ;) efter en stund drog vi hem, jag tvingade matte att sätta på Forrest Gump och han tvingade mig efter en halvtimme att stänga av. han drog mig nästan till sängen. man kan ju inte bara stänga av Forrest Gump! det borde vara dödstraff på det vafan. men när man såg mattes leende så glömde man bort surheten. :$ så det var bara att slänga sig i sängen och sova. mest myyys<3

idag/söndag vaknade vi faktiskt tidigt, elr ja. matte väckte mig tidigt. en sväng hem till hans föräldrar och kaffe på macken innan vi åkte till örebro. jag för att komma hit och han för att åka till hans chef och deras resa mot Tallin. usch, saknade honom efter inte ens en halvtimme. :((( det är väl ungefär 48 timmar tills han kommer hit till mig och det är många timmar.

vid 3 drog jag hem till fredrika för att prata och sen stack vi upp på stan och käkade lunch med Rex, som förövrigt kan vara den sötaste vovven jag sett :)))

och nu har jag kollat två eller kanske tre filmer plus badat. snart är min fjärde film kvar och sen ska jag fan lägga mig och sooova. ska till skolan imorgon och kolla ifall jag har psykologi eller inte. känns lite onödigt, men bättre att jag är där och jag inte börjar än att jag inte är där och kursen drar igång.

hela helgen har varit bäst, förutom att säga hej då till matte. men ah, får försöka överleva två dagar. det finns ju alltid telefon, men himla dyrt. fast inte för mig om jag har rätt va? haha, nu kmr matte bli sur ännu en gång över sin telefonräkning, tusse!

louise<3mathias

one day at a time


mathias, du är bäst trots alla saker du gör för att försöka väcka mig. vi två<3

don't regret anything that ever made you smile


jag lämnade av min man på jobbet för ungefär en timme sen och jag saknar honom redan. ni anar inte hur skönt det var att vakna med hans armar om mig imorse. bästa känslan är det. och det är 7 timmar kvar tills jag får krama på honom igen.. 7 jävla timmar. va ska jag göra tills dess? får försöka få tag på Ida och se när hon slutar. min man är även så snäll att jag har fått låna hans nytankade bil, fick låna den igår med. ohw, han är för bra!<3 och imorgon ska han även skjutsa hem mig till örebro, fast han skulle ju ändå in för att åka till sin chef innan de drar till Tallin. de skulle bara vara borta tills på tisdag och blir det sent så kommer han sova hos mig :))) MIHI. bäst äre<3

baby, just smile!


jag är en sån person som verkligen avskyr att se mina vänner må dåligt. igår när Diana kom och grät för att Sofie åker.. mitt hjärta krossades.. och så igår med när matte berätta en sak för mig. jag blev helt deprimerad verkligen. det är inte meningen att mina vänner ska må dåligt. de förtjänar att må så bra som de bara kan! spec. han. han är en sån underbar person, han är en sån person man inte kan låta bli att tycka om! han är en sån vän som alla borde ha. det går inte att tycka illa om honom och så ska han må såhär :( ohw, bebis... men ikväll ska jag, matte och Ida försöka få honom på lite bättre humör. och jag ger mig fan på att lyckas!

I LOVE YOU


jag älskar er och jag kommer aldrig glömma er!!!
















ni förstår inte hur bra ni får mig att må.
ni är mina bästa och så kommer det alltid att vara.
sofie; se till att de här tio månaderna går fort!
karin; du och jag i Spanien, kan inte bli så mycket bättre.
diana; min älskade diana.. ord finns inte för att beskriva dig eller vår vänskap. du är som en syster för mig och jag kommer aldrig att släppa taget!
<3


this time


vart är mitt mys?! maaathias, komsi komsi. jag somnar snart. haha, lite snyggt.. (Y) det är så de ska tas! tvinga hit dom och sen somna så fort de har anlänt. grrreat! ;D

<3mathias


feeling grrreat


idag har jag mått bra, eller ja. bättre än bra, jag har mått bäst! föreläsningen var väl inte världens bästa, men en del saker som han sa är värda att tänka på. efter föreläsningen blev det lunch med diana och karin, mina två bästa.
sen tilbaka till skolan för lite "lek" och vårt schema är najs, elr ja, mitt kanske jag ska säga. läser ju valbara kurser rätt ofta de här absolut sista året... :|

ikväll kommer min man för att sova här och det ska bli så skönt att se honom :) inte träffat honom sen i söndags och på söndag så åker han bort i 3 dagar eller om det var mer tillome. inte kul alls på något vänster! så både ikväll och imorgon blir det mys för hela slanten<3

som jag och Diana sa igår eller idag; detta ska fan bli vårat år!!! vi tänker verkligen inte må så dåligt vi gjort vissa perioder, nu jävlar ska vi må brra och sporra varandra!

nej nu vet jag inte om jag ska dega framför tv'n istället tills myset anländer ellr vad jag ska göra. får seee

förresten så har min telefon blivit sjuk, han vill inte ge ifrån sig ljud :( lite irriterande faktiskt, så får lämna in honom på lördag. ohw bebis!

och en till sak; jag saknar min neger, inte sett henne sen i söndags heller, men på lördag ska vi vara i full gång igen!

bild från när jag och Diana var i Karlstad :) ge mig tillbaka den dagen, mysigt hade vi det :)

aja, nu blire något annat än datorn, hörs senare!

<3mathias

my whole heart


du får mig att falla för dig mer och mer varje dag som går. du anar inte hur lycklig jag är.
"det känns kanon att jag fick henne också" du får mitt hjärta att smälta och jag vill inte spendera en sekund utan dig. du får mig att må bra och jag vet inte ifall jag förtjänar dig.
mathias gustafsson

chaos in my brain


igår var det ju som sagt första skoldagen på två månader och det kändes konstigt..
vart var pirret i magen som man kände både i ettan och tvåan? är vi alldeles för vana med varandra nu elr?

Dessutom kändes det ju inte ett dugg att vi varit borta från skolan i 11 veckor. de enda som är lite konstigt är att det springer byggarbetare och nya människor överallt, byggarbetarna klagar jag ju inte direkt på, men alla ettor som springer runt runt?
på fredag ska vi treor ha en friluftsdag tillsammans med ettor och tvåor. mohaha, nollning! nej, kanske inte, men visst skulle det vara roligt :D

igår fick vi tillome busskorten! vi har alltid fått vänta evigheter med att få dem, men inte i år!
skööönt och idag fick vi tillbaka våra små älsklingar. så nu sitter jag med den och myser :))) min älskade Dellis :)

och igår förresten så hälsade Sofie på :))) Diana fick sig en redig överraskning :D haha, sista fikan på ett år... helvete att jag kommer sakna dig sofie! det kommer vi alla göra och det vet du<3

jag har sådan enorm huvudvärk och så har jag inte kunnat sova på snart 2 nätter. jag förstår inte :( albin hade som förslag att jag skulle sova hos matte nu inatt, de kanske skulle få mig att somna sa han. men jag kommer säkert ligga vaken och bara kolla på den där människan som är bäst.. :$

 haha, den där människan blev förövrigt inte så glad på mig igår kväll när jag prata om "min älskling jag inte sett på två månader" alla som känner mig redigt bra förstår att jag pratar om min dator, men de gjorde inte han.. haha, fy fan ;D älskade du, de finns bara du :) dessutom tror jag att han är lite generad just nu, pappa ringde och jag sa att han skulle gå in på mattes jobb och fråga matte en sak, fick ett sms nyss där det stod; "hahahaha, kul man få va du" och jag drar slutsatsen att pappa har varit där och frågat. :) haha :D jag kan faktiskt vara busig trots att Albin inte är i närheten :)

och bara så ni vet; det bästa med att börja skolan är att få träffa min älskade Diana igen!!! min egna lilla Diana... <3 ha, det är inte alla som har en alldeles egen Diana, men de har jag. KåtiseN ;)
 haha. de här tre åren har/kommer vara guld tack vare henne!!!

 nu ska jag nog försöka bota min huvudvärk och sen duscha och seeen...? ja ni, får se vad som händer

PUSS!
/ lolläää<3mattäää (klart älskling också ska ha samma stavning ;D)

I can't wait no more


jag saknar dig så mycket att jag snart faller ihop. känns sjukt.. på fredag när du hämtar mig, oj oj. ska kramas som aldrig förr!

uppdatering om skolstarten kommer imorgon. förresten så kan jag inte sova inatt heller.. trots att jag sov 2 timmar inatt.. borde ju ha däckat såfort jag lagt huvudet på kudden, men neje. så kul skulle vi inte ha det..

förresten, varför i helvete ringer du för?! du kan ju få undra varför jag inte svara....

och nu har älskling fått min tillåtelse att sova så jag blev ensam trodde jag iaf, men när jag gick ut på msn så hitta jag Knubbsälen :) och han är ju alltid trevlig att prata med :)))

<3mathias

I'll never breath without you


ligger i sängen nu och bara tänker.. kan verkligen inte sova, inte efter den här kvällen.. den har varit superbra men också så dålig. du vet att jag tycker detsamma, de gör jag<3 synd att de blev som de blev ikväll men i helgen :))) bäst är du och jag saknar dig<3

kollar på ngn dålig film med som jag hade på datorn, Prom Night.. har verkligen sett bättre, men vad gör man inte när sömnlösheten sitter på ens axlar.

imorgon elr ja, om 4, 5 timmar tar jag bussen in till stan för att möta upp Diana och sen blire skooola. hoppas på att jag kan övertala matte att komma in till stan med efter jag slutat :)

nej, nu blire film/försöka sova.

louise<3mathias

I don't wanna sleep without you<3


kom nyss hem från min man (jag vet att vi inte är tillsammans, men han är min man iaf!) albin och ida var där med.
man kan inte begära så mkt mer; bra sällskap, godis och titanic. bäst bäst bäst vare. och imorgon innan jag åker hem ska jag och min man ses.. får försöka prata ut om allt men fan, vem vill prata när man är med världens underbaraste? :(((
får nog ta mig i kragen och försöka reda ut den här situationen. sötast och goigast äru iaf<3

imorgon blir nog sista gången vi ses på ungefär 2 veckor med, om inte mer tillome :((( jag hatar detta! jag gör verkligen det. kunde för fan lika gärna bo i ett annat land.

jag har ändrat mig, jag vill verkligen detta. och förresten så vill jag inte sova en enda natt till utan dig

you're the one


nu sitter jag och planerar min sista kväll i finnerödja :) ska uppåt laxå och käka med Ida sen efter att vi suttit en sväng på macken. det är jag som bestämmer här bruden! ;) haha ;D
kommer bli så jävla tomt utan Ida.. :((( men jag tänker inte försvinna någonstans, inte utan dig bebis<3

förresten så kom Albin hem igår och idag träffa jag honom :))) skönt att se att du mår bra Knubbsälen (A)

idag är sista dagen jag ens försöker, bara så du vet.. hoppas du förstår varför jag gör som jag gör.  jag orkar helt enkelt inte mer. men så kan det gååå...

nej, nu måste jag packa ner alla jävla kläder som ligger överallt

PUSS
/ lolläää


give me a reason


jag kommer sakna dig så otroligt mycket nu när skolan börjar och jag inte kan åka ner till macken bara sådär med alla och sen höra ditt skratt.. gah, blir ju ledsen bara jag tänker på det. jävla tur att jag har mina underbara tjejer som kan vara där och göra mig glad som vanligt :)
tack för den här sommaren, trots allt som har hänt.


get your ass out of there


förresten så är det bäst för Albin att han kommer hem från sjukhuset SNARAST!!! det är ju meningen att du ska sitta vid macken med oss andra :((( inte ligga där. ohw, min lilla knubbsäl! hoppas allt blir bra så att vi kan ha brofyllor igen!

it's all about having a good time


igår var det dags för krogen ännu en gång denna sommar :) hade hur roligt som helst och jag och sofie kom hemåt runt halv 5 imorse.(Y) det är så det ska vara! :)
kändes som om att nästan alla man känner var där, eller man kände igen en hel del och det är ju alltid roligt :) träffa på klasskompisar med och dem kommer jag se mer av på tiiisdag då vi börjar vårt sista år på John Bauergymnasiet. :)


unloved


en av mina favoritlåtar är och kommer alltid vara: Espen Lind - Unloved.
just nu har jag lyssnat på den i flera timmar pga den passar in så himla mycket på oss..

I think of the day
when you pushed me away
what can I do when I still love you

What can I do
Where can I hide
from all of these feelings I keep inside
It's dark as can be
and you'll never see
just what it's like to feel..
what it's like to feel unloved

Bet you don't know how it feels
when your life flashes before your eyes
I bet you don't know how it feels
the moment when you realize
that you lost all you had
all that's good - all that's bad

And everyone tells you, you should be glad
Your love for me is gone
I should be moving on
And find someone new - but I still love you

If I could turn back time
if I could press rewind
go back to the days when you were mine

you can't just..


vet du vad jag blir mest irriterad på? jo, det är den lilla detaljen att du när vi ses, att du inte låtsas om att jag flera gånger den här veckan har försökt ställa dig mot väggen. det är som om du inte har hört på. jag tycker om dig!!! när fan ska du förstå det?!?!?! när ska du inse att du inte kan behandla mig såhär och verkligen inte andra tjejer heller?! jag vill bara skaka om dig och be dig växa upp! men mest av allt vill jag nog bara be dig dra åt helvete. det är så hääär nära att jag snart gör det. du kan inte hålla på såhär. det funkar inte. det var inte jag som börja säga; jag tycker om dig. nej, det var du du du! jag hade lärt mig från mina misstag, trodde jag i alla fall. men visst, jag hade nog fel gällande det för nu är jag kvar i den här gropen som jag grävt åt mig själv. helvete helvete och återigen helvete!

friends until death


vi har sagt i flera år att vi alltid kommer vara vänner, om den ena mår dåligt så kommer vi på direkten. har vi glada nyheter så gläds vi med varandra. vi var meningen att dö som vänner. du var min bästa vän under så lång tid att jag när jag tittar tillbaka på de åren jag gick på högstadiet så tänker jag på de gånger jag träffade dig.

jag vill kunna ringa dig närsomhelst och bara skratta eller gråta. jag behöver det och jag behöver dina tröstande ord. för än idag är du den bästa på att trösta och förstå mig. för två veckor sen var jag så enormt nära att ringa, dagen efter mitt misstag. jag ville bara höra din röst.. men vågade jag? nej, de gjorde jag ju då inte. jag vet inte varför, men det kändes så fel att ringa bara för de och för att vi inte har pratat med varandra sen i maj ungefär.

jag saknar dig så enormt mycket och jag vet att vi båda har förändrats, det märkte vi nog båda när jag senast var hos dig. men ändå så är jag så grymt glad för din skull. när jag såg kortet på er två, jag börja gråta av glädje. det låter skittöntigt. men du behöver verkligen få vara lycklig. och det är nog hennes tur nu att försöka. jag är inte säker på att jag alltid kommer finnas bakom dig. jag behöver nog gå vidare från allt det här. men jag önskar dig all lycka i denna värld!

jag älskade dig.
och du hade den största platsen i mitt hjärta under 4 år. jag hoppas att du vet det.

I just want it to be over


nu har jag fixat lite till med bloggen, fast den här :) lite nöjdare. men måste fixa headern lite till. och fortfarande har ingen hört av sig. I'm so looonley!

get this feeling


undra om jag älskar själva mobilen mer eller om det bara är kameran som just nu har min kärlek? :)
och nu tycker jag faktiskt att någon kan höra av sig till mig! det spelar ingen roll vem, bara någon! jag har tråkigt!


your heart will go on without breaking


jag kan inte hjälpa det, men jag älskar min nya telefon! ;D Lilla Sigge<3
vi ska leva tillsammans lääänge!


can't keep on waiting


hopp, duktig som jag är raderade jag min kodmall som jag har på denna blogg :((( sugis! hoppas verkligen att jag har sparat koderna på min egna dator som jag har i Örebro. grr nu vart jag lite suris :(

och alldeles ensam känner jag mig. vart är alla?! jo, jag vet..
Ida är på jobbet, Albin med, Makko är i Norge och jobbar såklart och Matte jobbar ocksååå..
alla i mitt "gäng" har jobb förutom lilla lollä som får sitta hemma och sega alldeles ensam.
syster är i örebro och springer runt, bästa mamma är i kumla och städar. (TACK!) och pappa försvann för några timmar sen.
jag har fått nog av denna ensamhet! ge mig sällskap och en kram tack :)))

nej vänta! jag är inte ensam! jag har en geting surrandes vid mig. oh, min nya bästa vän :))) jag funderar på att ge honom ett fint namn.. typ.. Rune! :) det låter fint. undra om han tycker om det :) kanske bäst att låta bli att fråga så att jag slipper att bli stucken. elr heter det stucken? hmm.. vart är en svenska lärare när man behöver en?

oh, en vecka kvar till skolan börjar.. känns faktiskt bra. sista året och sen äre vuxenliv på riktigt. skrämmande!!! får se vad som händer om ett år. vem vet, kanske är i Spanien igen eller nere i Lund och pluggar eller lever på mor och far? (A) nej då, det sista ska vi undvika så gott det går!

nej, nu ska jag hämta mer kaffe.

PUSS
/ lolläää

I know that I shouldn't


sitter just nu och arbetar för fullt med min nya blogg :) är inte världens bästa gällande kodning, men de ska allt gååå fint fint. :) de har jag gett mig fan på ;D har även funderat på hur jag ska "bete" mig i bloggen. vi får seee :)

jag vill inte låta dig gå, men jag kanske måste. vem försöker jag lura? när jag börjar skolan igen på riktigt så kommer jag knappast ha tid med pojkvän.. och sen när jag åker iväg i mer än en månad..? vill man så skulle det ju absolut funka, men frågan är eftersom vi båda är så himla veliga av oss, kommer det funka mellan oss? det är väl bara att vänta och se. wow, det rådet har jag gett många gånger den här veckan.. men det är ju sant.

nej, nu blire mer blogg fixande och kaffe. hörs snart, antingen här eller på den andra ;D

PUSS
/ lolläää

if I can't have you, I don't want nobody baby!


nu har jag tänkt på detta ett litet tag, istället för att jag ska lösenords skydda min blogg så att de personer jag inte vill ska läsa så ska jag göra en ny och den ska vara hemliiiig. förutom för en person. så ny blogg blir det i dagarna! och den ska vara så fyyyndig så det finns inte. ingen kommer förstå vad den heter : )

PUSS
/ lolläää

you should be with me


och varje gång som du ler,
hugger det till i mitt bröst..
för jag vet att jag aldrig, aldrig, aldrig mer
kommer få ligga bredvid och kalla dig för min.

you just might get it


ikväll hoppas jag på fylla, antingen hemma hos matte eller på bron (Y) gäller bara att fjäska lite för far så man får med sig lite öl dit ;D

blev lite jobbigt idag, jag vill inte få reda på vissa saker! nej nej nej, förlåt. men de skulle aldrig funka :/
himla smart att man blir kär i en brud som tycker om ens bror. njaeee, smartare saker vet jag ju.. men det är väl inte lätt vissa gånger.

fan, blev höst direkt nu ju. frös arslet av mig vid macken och ingen var ju smart nog att säga "men vi kan ju gå in" nej nej, här i finnerödja är vi vikingar och vikingar ska tåla kyla!
detta betyder ju då att jag inte är ngn viking. ATTANS!!! :((( men ikväll om vi är ute så ska jag bevisa att jag är en viking :D
mihi ;DDD

nu ska jag ner o fjäska för min fader eller moder. ;D

PUSS
/ lolläää

I don't even know your name


bara ett litet tips till alla myssugna killar; ignorera inte tjejen ni vill ha med hem i två veckor och sen när ni träffar henne på fyllan försöker få med henne hem.
ni kan bara drömma om att det skulle funka, inte på de tjejer som har en hjärna i alla fall.


yeah, and you thinkt I'M the slut here?


jahaaa. nu har jag fått allt förklarat för mig, inte av albin men av en annan.. så du trodde verkligen att ifall du frågade mig när du var som fullast ifall jag skulle följa med dig hem så skulle jag säga ja och typ springa hem till dig?!
så jävla lätt är jag inte trots vad vissa säger. glöm glöm glöm!!! visst, jag har gjort mina misstag gällande de jag har haft sex med, men jag har fan principer gällande dig. jag har ju sagt flera gånger om att jag inte ska ge dig en chans till och så tror du att du kan få med mig hem?! vart fan gick det slint i ditt huvud egentligen?! visst, tro vad fan du vill. men detta.. detta kommer du få äta upp lilla mathias..

baby, fuck you?


hmm.. efter denna natt vid bron så vettefan vart vi står ännu en gång. rolig äru iaf näru är full. och det sägs ju att när man är full så säger man saker man vill säga när man är nykter.. frågan är ifall du kommer stå för vissa saker imorgon?
tur att man har albin som kan få en att förstå vissa saker.

driving down the streets


ETT STORT FETT JÄVLA GRATTIS TILL JIMMY SOM HAR FÅTT KÖRKORT!!! :DDD
nu jävlar att vi ska raca! ;DDDD (jimmy är snyggingen till höger)



I'm only going higher


blev ingen lugn kväll för mig själv. fick ett samtal från nicklas som tyckte att jag skulle komma ner till macken och umgås med honom och albin. så blev hämtad och blev sittande där några timmar, alltid lika trevligt :)
efter macken drog jag upp till Ida och kollade på film och drack thé efter att jag hävt ur mig lite hatkänslor.

och jag och Ida har bestämt att ifall en grej händer så äre fanimig krig på riktigt.
annars till allt drama så har jag bara tre saker att säga; BABY, FUCK YOU.

nu vet jag inte vad som händer riktigt, skulle behöva sova, men de orkas inte med faktiskt ;) just ja, rök med Albin stod på schemat har jag för mig. får se när han ringer.

men ah.. lite besviken är man väl kanske. det var ju du som frågade.. :S känns lite surt. men det är väl bara att ta och se vad som komma ska.

nu ska jag konversera lite med Diana om hon sitter vid datorn :)))

PUSS
/ lolläää

waited my whole life


jag vill mysa! jag vill ligga nära en man, jag vill kramas, jag vill känna den mannens hjärtslag, jag vill somna på hans bröst. jag vill bara gosa. och hålla handen :$
sååå, ifall ni vill gosa eller om ni har något förslag på en man, JAG ÄR FRIII! :$

PUSS
/ lolläää

'cause it's the only time that I ever feel real


undra om jag ska ta tag i matten nu? har precis städat klart rummet och känner mig lite duktig.. och självklart hitta jag ju matteböckerna under alla jävla kläder.. attans.

i helgen blir det en ny mobil iaf :) mys mys mys. lite synd att jag har allt sparat på den andra. elr vänta! jag har ju minneskortet :DDD wiho! men ah, sms och så kan jag ju glömma. (jag är en sån som sparar på söta sms osv) :(
men jag överlever nog. kanske är bäst att en del av de smsen försvinner föralltid. :/

aja, nu ska jag iaf gå och få tag på någon som vet vad som händer ikväll/helgen :)

PUSS
/ lolläää

you're only sorry you got caught


jag förstår inte! jag gör inte det! ingen av dem som jag har pratat med förstår heller. fick en fin kommentar (tyckte jag i alla fall) igår; "vad i helvete håller han på med?! han hade chansen med dig och så sumpar han det?! är han helt dum i huvudet?!"
känns bra att jag har det stödet, speciellt hos en jag trodde skulle vara på hans sida. diskuterade allt igår med honom (vännen & inte mannen själv) och nu känns det lite bättre. han förklarade för mig att han är sån, han lever helt enkelt i sin fantasi värld där han tror att han kan behandla alla som han vill ungefär.

det suger verkligen att du knappt kan kolla på mig längre. jag har inte gjort något fel! eller jo, ett. men det var efter allt de här mellan oss. vem är det som borde ignorera vem egentligen? det är inte jag som springer runt och leker med fjortisar och försöker göra alla sura.
nej, nu är jag förbannad och ärligt talat så tänker jag inte ge dig en tredje chans.

from where you are


I feel the beating of your heart
I see the shadows of your face
Just know that wherever you are
Yeah, I miss you
And I wish you were here

the boss himself


haha, seriöst. jag har nog inte skrattat såhär mycket på hela sommaren som jag gjorde för några timmar sen när jag, Ida och Albin satt vid macken.

vi diskuterade varför Albin åkte runt med yxa osv.
då svarar Albin; men det är ju för att skydda mig mot maffian osv.
varpå jag säger; jaha, du menar fjortisgänget här eller?
albin; ja precis!
(och då svänger en viss man in med sin bil på "parkeringen" & Albin klämmer ut sig;) och här kommer ju bossen himself!

haha, fy fan alltså! både jag och Ida fick tårar i ögonen av att vi skratta så mycket. "bossen" kollade konstigt på oss och det gjorde nog de bredvid med. hahaha, och bara några dagar innan så hade Albin gett en annan kommentar om bossen + dennes bror. Albin kan vara den klockrenaste person jag någonsin träffat!
hur kan man låta bli att tycka om den människan är en jävla bra fråga!

ALBIN I MITT HJÄRTA FÖRALLTID! ;DDD

PUSS på ALBIN
/ lolläää


and he'll be through with you


jag har haft helt underbara dagar i lägenheten, alldeles ensam. tror att jag verkligen behövde det. få rätsida på en del saker som händer just nu.
träffade inte Ida på tre, fyra dagar heller. men igår så träffades vi på en promenad och sen film med Albin boy :)
efter att jag och Albin åkt hem från Ida träffades vi på macken mitt i natten. haha, han var ju inte den första som sa att jag kör som en galning (A) albin är en bra man han.

och nu idag blev jag väckt av ett sms av den mannen som tyckte att jag skulle komma ner till macken där han och en viss annan man satt. åkte ner, och så jävla kul äre ju när bara Albin pratar med en (absolut inget fel på Albin, men iaf) jag orkar fan inte med att bli ignorerad längre.
förresten så var Ablin lite smart där. haha ;D

idag vet jag inte vad det blir. men imorgon blir det kanske bio med boysen :)
får se. blir säkert film ikväll som vanligt med albin och Ida elr ngt liknande. har en tendens att bli så här nere ;) men det är alltid lika kul :D

nej nu ska jag ner och tina räkor. för ikväll skare bli räkmacka<3

PUSS
/ lolläää

holding hands


jag vet inte vart jag ska ta vägen. jag saknar dig så sjukt mycket. jag vill bara att du på ett magiskt sätt ska ringa på dörren och när jag öppnar så får jag europas största kram. jag behöver en kram men jag behöver en kram från dig. ingen annan..
jag vill att det här ska ordna sig, jag trodde att det skulle göra det. jag vill bara vara med dig :((( jag har fallit alldeles för hårt för dig.

cuz I fucked her and didn't have a rubber on me


har nyss vaknat efter första natten i nya lägenheten :) gick hur bra som helst, somnade ganska sent men det var bara för att det var roliga människor inne på msn :) om en halvtimme kommer mamma för att hämta upp mig och sen blir det marieberg och IKEA. efter det blir det att fixa med tavlor och allt här hemma.

här kommer jag nog att trivas :))) även fast att det åskar som attans.
nej nu blire att göra sig lite fräsch så att man inte skrämmer ihjäl folket på köpcentrumet.

PUSS
/ lolläää

I want to fall


gah. bara för att jag skrev de där inlägget förut har jag inte kunnat tänka på annat. och måndag kommer ju suga mest :(:(:(
har iaf stått emot impulsen att skicka massa dumma sms till honom. men om nån timme när jag pratat med min psykolog (niklas) så kommer det komma iväg ett iaf. så bra känner jag mig själv. jag orkar fan inte må såhär dåligt, inte om jag ska behöva göra det själv. jag vill bara må så bra som jag gjorde för inte ens två veckor sen. förälskad och omtyckt (trodde jag iaf).... som jag sa til Rob; livet ska tydligen vara svårt.

don't they all look the same inside?


jag vet inte vad jag tycker om dig just nu. jag tycker om dig men ändå inte.
jag vill verkligen att detta ska funka och jag vill inte att du ska ignorera mig längre och du anar inte hur livrädd jag är över att du kommer få reda på vad jag gjorde i veckan. för om du får det, det är då du kommer be mig att dra åt helvete. jag gjorde ett enormt misstag och det sägs ju att misstag är till för att glömmas. men inte en suck att jag kommer glömma det här. jag känner mig som den största idioten som någonsin har gått på denna jord.

om jag kunde så skulle jag vrida tillbaka tiden, tillbaka när vi låg i din soffa och somnade tillsammans... mitt livs bästa ögonblick var det och jag skulle göra allt för att få den stunden tillbaka. tror inte att du förstår det.. men jag saknar dig så enormt mycket. jag saknar ditt sällskap och ditt skratt.
du har inte ens sagt hej till mig vissa dagar.. och jag har försökt.. jag har verkligen det..

om du får reda på mitt misstag så hoppas jag verkligen att du kan förlåta mig. jag är inte ens säker på att jag kan förlåta mig själv. men jag får väl försöka..