time of my own


om 6 dagar går flyttlasset till örebro och en trea.. känns sisådär. förstår inte varför jag känner såhär. kommer sakna min älskade lägenhet, men det ska bli skönt att nästan få börja om på nytt, jag har ju min syster med mig. skönt att inte vara ensam jämt :)

inte långt kvar till skolan börjar heller. och verkligen inte långt kvar till Spanien. så sjukt mycket som måste fixas innan.. gaaah, klump i magen. det ska bli sjukt kul, men att vara borta från allt och alla i 7 veckor? :(
Ida och jag har värsta planen när jag kommit hem, då har hon hunnit bli vuxen och vi ska gå på värsta restaurang och sen krogen ;D yum yum. längtar redan dit ;D

Ida är förresten min bästaste vän i hela världen. orsaken till att jag älskar sommaren 08 är pga henne. vi har setts vaaarje dag sen jag kom hem från Öland. minus kanske 2 dagar. 3 blir det idag när hon jobbar och jag är i kumla och packar.
bäst äru<3

nej, nu ska jag nog gå till rummet och sega. kanske sova? upp tidigt hörde jag rykten om..
men vi hööörs ;D

PUSS
/ lolläää

And the more I hide I realize I'm slowly losing you


det var kanske inte meningen. eller nej, inte kanske. det var inte meningen att de skulle vara vi två. jag vet inte hur det känns för dig, men den enda känslan jag har just nu är arghet. jag är arg helt enkelt. jag är så jävla arg över att du bara skiter i allt.
vem fan är det som ska ignorera vem egentligen?! vad har hänt på mindre än en vecka?
seriöst, jag ger dig en sista chans, om du inte skärper dig tills jag flyttar på fredag så skiter jag i allt ännu en gång. men den gången menar jag det verkligen. du ska inte få förstöra mer

Ida sa igår att jag förtjänar någon bättre. ja, jag kanske förtjänar någon bättre, men om jag vill vara med dig då?

You take the pain I feel
Waking up to you never felt so real
I don't wanna sleep, I don't wanna dream
'Cause my dreams don't comfort me
The way you make me feel
Waking up to you never felt so real

I hate living without you
Dead wrong to ever doubt you
But my demons lay in waiting
Tempting me away
Oh how I adore you
Oh how I thirst for you
Oh how I need you
Comatose


in bed, without you


I can't sleep without your breathing & I can't breathe each time you're leaving.. .
jag vill somna med min hand i din ännu en gång...


tell me how I should feel


Tell me how should I feel
When I know what I know
And my female intuition tellin me you a dog
People told me 'bout the flames
I couldn't see through the smoke
When I need answers, accusations
What you mean you gon choke
Oh

You can't stay, you gotta go
Ain't no other chick spendin' your dough
This is taking a toll, the way the story unfolds
Not the picture perfect movie everyone would've saw

Ring the alarm
I been through this too long
But I'll be damned if I see another chick on your arm
Won't you ring the alarm
I been through this too long
But I'll be damned if I see another chick on your arm


the best I know


vet du vad det bästa jag vet är?
jo, det är när jag är med dig. hemma hos dig, vid macken eller i bilen och du tar min hand i din. igår när vi satt i bilen och du tog den så hoppa mitt hjärta över 4, 5 slag. och när du vägra släppa fast du skulle växla.. så jävla sött. och när vi kom hem till dig. vi somna hand i hand. och jag har aldrig känt mig så trygg. det känns som om när jag är med dig så klarar jag av allt som står i min väg.

jag hatar att känna det här tvivlet, det här tvivlet jag känner varje gång vi säger hej då. är det vårt sista hej då? Ida säger att jag inte ska tänka så, men hur kan jag låta bli? speciellt när det är en kille som verkligen är knepig på alla sätt och vis. och hur kan jag låta bli att tänka såhär när det har hänt med varenda kille jag varit involverad med? att en vacker dag så kommer de där ordena; jag måste prata med dig. eller i ett sms..

jag kanske ska börja med att låta allt gå som det går.. jag kanske måste acceptera att det här inte är meningen. men jag vill verkligen det. och jag hoppas att du vill det med. för om båda vill, vad fan kan hindra oss?!

och igår när vi diskuterade alla filmer.. aw, du anar inte vilket leende jag fick när du sa att vi skulle kolla på dem tillsammans när vi blivit pensionärer. himla töntigt, men i alla fall. det är sån jag är. och det är såna kommentarer som får mig att må bra.

jag hoppas att jag får njuta av att må bra, i alla fall ett litet tag till.
hoppas att er sommar är fylld av bra känslor :)

PUSS
/ lolläää

boy, I think I'm in love with you


gårdagen var mysigast.
efter en försening (killar...) så kom vi äntligen iväg till Skagern :) när vi kom dit fixade makko brasa och jag och Ida korkade upp. det blev en mycket bra kväll. matte, jag, ida och makko. bästa gänget alltså ;D satt där i några timmar tills vi satte oss i bilen och så körde vi tills typ både jag och Ida somnade. eller nej, jag fick inte somna. så fort makko såg i baksätet att jag nicka till så ryckte han tag i huvudet på mig och skaka.. dumma :(((
och sen den där jävla chauffören som skulle åka på varenda grusväg baaara för att jag var kissnödig. :( hämnd ska du få!
haha, som jag skrev i ett tidigare inlägg så hamnade jag hemma hos mannen för att kolla film. men vilka slocknade inom 10 minuter? :$ haha. självklart vare vi ;D sen vakna vi till runt 3 och jag begav mig hem.

ikväll blir det gänget igen ;D imorgon kumla?
får se hur jag göööör... :)

nu ska jag duscha och försöka få tag på Ida baby ;DDD

PUSS
/ lolläää

just wanna try it


haha, mina och Idas planer för kvällen kommer ju vara mer än guld! ;D
vad mer behöver man än; stranden, öl, en brasa och min Ida?
nej ingetiiing. eller jo, mannen behöver man. men han skjutsar ju oss ;D
och känner jag mig och Ida rätt så kommer vi hamna hos mannen i hans underbara soffa och somna där (inte med flit förstås (A) )
haha
nu ska jag skjutsa sara till tandläkaren.
hare fiiint!

PUSS
/ lolläää

it's just right..


igår när jag åkte hem från Ida så satt jag och tänkte på olika stadier i ett förhållande. eller kanske inte stadier, men när man kommer till den punkten man säger till den man är tillsammans med; jag älskar dig.

först kommer ju det obligatoriska; jag gillar dig
som förövrigt låter heltöntigt (enligt mig). då tänker den personen man säger det till; jaha, gillar han/hon mig som ett husdjur eller? man undrar ganska mycket då.

efter jag gillar dig så kommer jag tycker om dig
det låter lite mysigare (ännu en gång, enligt mig) jag har tidigare fått panik när killar säger det till mig, men det kan ha varit för att jag vid det tillfället inte tyckte om dem på det sättet. men i alla fall. har man sagt jag tycker om dig så känns det nästan som om man är den enda. om man nu får låta heltöntig. och när killar har sagt det så har jag känt mig kvävd och rädd. jag får verkligen panik så fort de där orden kommer.

efter de där två stadierna kommer ordena som skrämmer mig till döds; jag älskar dig
detta kommer låta oootroligt klyschigt, men vem kan älska mig om jag inte älskar mig själv?
visst, vänner kan man säga det  till, i alla fall de nära man har. men när man är tillsammans med någon.. jag har aldrig sagt till en kille att jag älskar honom, om vi inte är nära vänner förstås. men till någon jag varit tillsammans med. jag behöver nog verkligen känna personen utan och innan, innan jag kan säga de där jävla orden .$

jag var tillsammans med en kille som sa att han älskade mig och då hade vi inte ens varit tillsammans i en månad.
jag blev livrädd när han sa det, men jag sa faktiskt inte att jag älskade honom. och det är jag stolt över, för annars brukar jag kunna säga sånt bara för att någon annan säger det. jag insåg vid det tillfället att jag inte älskade honom, jag tyckte knappt om honom och bra var väl det, eftersom de tog slut 4 dagar senare.

och nu när jag läser det här inlägget så förstår jag varför jag inte blir rädd när M säger att han tycker om mig.. det är av den enkla anledningen att jag tycker om honom så otroligt mycket också och nu när vi försöker prata om allt så känner jag att detta är helt rätt. jag bryr mig inte om hur han beter sig, jag bryr mig inte om hans utseende, jag bryr mig inte om hans små kommentarer. jag bryr mig bara om honom.

jag tycker om dig<3

PUSS
/ lolläää

don't regret anything that ever made you smile


okej.. igår var den mysigaste kvällen på länge. tack älskling<3 jag kan verkligen vara mig själv när jag är med dig och nervositeten försvinner så fort jag ser ditt leende.

haha, lilla gumman.. varför förstår du inte att det inte är dig han vill ha? förstår du inte vad han tycker? de enda han vill är att ni två ska sluta tjata och sluta bete er som två små barn mot mig och Ida. och om det kommer något skitsnack om att jag inte låter honom umgås med er, då blir det inte kul. jag tänker inte vara den där flickvännen som inte låter pojkvännen umgås med tjejer. jag kan lita på honom och jag vet att han inte skulle göra något dumt.

och ja. en del blir väl förvånade över att jag "förlät" honom. men en sak ni måste förstå är att när man ser honom eller bara hör honom så mår man bra. eller jag mår bra iaf. och det är det enda som betyder något för mig :$

jag tycker om dig<3

PUSS
/ lolläää


I KISSED A GIRL & I LIKED IT. I HOPE MY BOYFRIEND DON'T MIND IT


Kate Perry - I kissed a girl

This was never the way I planned
Not my intention
I got so brave, drink in hand
Lost my discretion
It's not what, I'm used to
Just wanna try you on
I'm curious for you
Caught my attention

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chapstick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

No, I don't even know your name
It doesn't matter
Your my experimental game
Just human nature
It's not what, good girls do
Not how they should behave
My head gets so confused
Hard to obey

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chapstick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

Us girls we are so magical
Soft skin, red lips, so kissable
Hard to resist so touchable
Too good to deny it
Ain't no big deal, it's innocent

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chapstick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

something always brings me back to you


den här gången ska det fanimig funka. funkar det inte mellan oss så vet jag inte vad jag gör. det är skönt att jag vet vad du känner. nu ska jag bara reda ut mina känslor, men de kommer säkert bli bra :)
aw, du är bäst<3

nothing can take this back


jag förstår verkligen inte. jag är så grymt besviken och arg. du kan ju i alla fall skicka ett sms och be om ursäkt. man gör inte sådär. inte när man vill vara vänner med någon. fast jag kanske har fel, du kanske gjorde så för att du inte vill vara min vän.
du är en schysst kille, men när du är med dem två förändras du så snabbt. jag förstår inte vad det är de har som gör dig till största idioten.
igår på macken när båda satt några bord bort så kröp det i hela mig. och när jag såg dig gå in i hennes hus.. det kryper i mig. jag kan fan inte sitta still.
igår var det sista droppen, och det sa jag. ska fan bli kul att se ifall du säger något idag.. fy fan för dig helt enkelt. jag lägger ner nu

do as you want


ja, ni som läser blir säkert inte förvånade över att jag varit med Ida ungefär hela dagen. :) i fredags var det faktiskt första dagen som vi inte träffades.. och det kändes jättetomt faktiskt! men på lördagen var vi i full gång igen! :)))

idag har vi varit i Hova och kollat på han som spelar Arn i Arn filmerna. mysigt. sen hamnade vi i skogen där en kille i hennes fars företag hade fastnat med skördaren. det var faktiskt maffigt att se en 100 tons maskin ligga ner i leran och så ska en 150 tonare dra upp den. hela marken skakade vissa stunder.
när de väl dragit upp den så var jag och Ida hungriga, så vi tjata med oss Matte till laxå och grindis :) haha, det var nästan omöjligt att få med honom men när vi såg honom vid macken så ställde vi oss med hundögon och såg lite ledsna ut. vem kan säga nej till oss?! (vi tjatade ganska mycket jaaa...) men vi lyckades! :)
efter maten så stack vi till Jani i hans nya hus och kolla lite serier. sen så skulle jag köra hem Nickes bil.. haha, lite roligt :D

sen skjutsade jag och matte hem ida :) och så drog vi upp till jani igen för att 10 min senare åka hem på riktigt.
och nu sitter jag här och g33kar runt. :)
funderar på att hoppa i säng relativt tidigt idag. igår och idag har jag varit hemma runt 1 och de har varit de tidigaste sen jag kom hem från öland. :) i lördags var vi hemma kl 5 på morgonen.. så går det när man ska köra makkos bil. haha :)))

när jag pratar med honom på telefon osv, då är han värsta konstig. men när man sitter bredvid honom... man vill bara krama om honom. :$ han är verkligen så annorlunda mot alla andra man träffat. han är en bra kille, men vissa stunder.. då vill man bara slå honom hårt i ansiktet elr något. imorgon ska jag kanske med honom när han ska fixa en sak. och jag hoooppas verkligen att han ringer :$ älskar att vara nära honom. höra hans skratt och när han retas.... gah, Ida har rätt. jag har kärat ner mig riktigt i den där mannen.

nej, nu blir det läsning av El Choco som kan vara en av de bästa böckerna jag läst :) rekommenderar den verkligen :)

ha det bra så hörs vi en annan dag! :)

PUSS
/ lolläää

jag saknar min lugg lite faktiskt :$


I wonder...


jag undrar om du
hade kraft o ge dig av
eller mod o stanna kvar
vågat bygga på nåt nytt
jag undrar om du
har kunnat ge och kunnat ta
kunnat öppna dig som jag
vågat vara här och nu
för allt jag kräver är ett svar

hos dig är jag stark...
hos dig är jag underbar...

I won't take nothin' less then a deeper love







Tell me that you understand

And you'll take me as I am
You'll always be the one to give me everything
Just when I thought no one cared
You're the answer to my prayer
You lift my spirits high
Come on and rescue me





that's what you get when you let your heart win


Paramore - That's What You Get
No sir
Well I don't wanna be the blame, not anymore
It's your turn to take a seat
We're settling the final score

And why do we like to hurt so much?

I can't decide
You have made it harder just to go on
And why, all the possibilities
Well I was wrong

That's what you get when you let your heart win, woah
That's what you get when you let your heart win, woah
I drowned out all my sense with the sound of its beating
And that's what you get when you let your heart win, woah

I wonder
How am I supposed to feel when you're not here?
Cuz I've burned every bridge I ever built
When you were here

I still try
Holding on to silly things, I never learn
Oh why, all the possibilities
I'm sure you've heard

That's what you get when you let your heart win, woah
That's what you get when you let your heart win, woah
I drowned out all my sense with the sound of its beating (beating)
And that's what you get when you let your heart win, woah

Pain, make your way to me, to me
And I'll always be just so inviting (so inviting)
If I ever start to think straight
This heart will start a riot in me
Let's start, start - hey!

Why do we like to hurt so much?
Oh, why do we like to hurt so much?
That's what you get when you let your heart win, woah

That's what you get when you let your heart win, woah
That's what you get when you let your heart win, woah
Now I can't trust myself with anything but this
And that's what you get when you let your heart win, woah

so if you love me, why'd you let me go?


igår gjorde jag min krogendebut! jag hade hur kul som helst. älskar att träffa massa massa massa människor :D
förfest med Glen, Tim och Karin hos mig. mysigt. prata om allting och inget alls ungefär.
vid 22 åkte vi in mot stan och krogen. tog ut pengar osv, sen var det bara att bege sig till Satin!

det bästa var ju absolut när vi precis kommit in och handlat i baren, jag och karin går upp på dansgolvet. ser en människa dansa med ryggen mot oss och jag säger; det där ser ju ut som en riktig Billy.
tro fan att det var Billy boy himself! haha, sjukt :D han bjöd på drinkar den snälla människan :)

jag upplevde denna kväll;

svettningar
dansande i flera timmar
tafsande av en äcklig människa
blev bränd av en cigg som innehades av en brud från Jokkmokk
dreglande över en IT - pojke som nyss tagit studenten (sötaste pojken på skolan om man bortser från Snygg - Jocke)
träffade ungefär halva skolan
och insåg att Satin har hutlösa priser på drinkar..

men visst fan var det värt det!
Tack karin, glen och tim för igår!!! :)


nu ska jag snart iväg till Hova och träffa massa gamla vänner. orkar inte dricka idag igen så det blir bara att ta det lugnt och hänga :)

och du... hur lågt har du inte sjunkit på bara två, tre veckor?!
du vänder ju kappan efter vinden hela tiden. jag förstår inte hur jag kunde falla för dig, jag kan verkligen inte ta mig upp heller. det är det som skrämmer mig mest av allt. jag trodde att du var en bra kille, visst det är du verkligen. men de saker du gör får en ju att undra vad det är för fel på dig. om jag hade vetat att du varit hemma inatt och inte tältat med de där inatt så hade du ju lätt kunnat vänta dig ett besök.. du hade kanske tur. får se vad som händer ikväll... men de jag vet, är att ifall du säger något så behöver du inte vänta dig ett svar tillbaka.

PUSS
/ lolläää

we keep on rockin'


IKVÄLL då jävlar!
då blir det utgång frör hela slanten med massa människor. eller ja, det kanske bara blir jag och Karin, men har vi tur så följer boysen med! :D mina boys för en gångs skull! ;D ska bara få tag på någon som vet något ;D
ska bli sjukt kul! :) och efter världens sämsta dag igår på många sätt så behöver jag ikväll.

får nog passa på att be om ursäkt redan nu, får ni konstiga sms och samtal ikväll så är det lilla louise som är i farten :$

förresten så vill jag verkligen tacka Ida för att hon är den hon är, vi har båda förändrats men vi försöker. har träffat henne varje dag i två veckor nu, och ikväll kommer det bli tomt :( men ska fan träffa henne när jag kommer hem! :) full och dan ;D

nu måste jag städa mitt rum annars får mamma toksläpp och då blir det inget ikväll.
vi seees kanske på dansgolvet inatt! ;)

PUSS
/ lolläää

I think I'm okey


de här senaste dagarna har varit guld! jag har varit överallt med min kompanjon Ida :)
I fredags åkte vi ner till Mariestad och hämtade saker åt hennes far, sen var vi fyllechaffisar åt Hasse, Nicklas och Joel :)
stannade kvar i Laxå och umgicks med lite folk och kollade på Magnus Carlsson. haha.
i lördags var det för en gångs skull våran tur att korka upp. och tyvärr så sög det ju. men när Ida är med så blir allt liiite roligare :)

i söndags satt vi och käka bakfylle mat på macken och pratade med folk som kom förbi en sväng. myyycket trevligt.
på kvällen åkte vi till lägenheten och kollade film och åt mat. åkte hem runt 12 och träffade på Hasse som vi gick på en två timmars promenad med. haha :) trrrevligt.

i måndags var jag hundvakt och sen ringde Ida och sa att jag skulle upp och äta jordgubbar och kolla Arn hos henne.
sjääälvklart. sen åkte jag hem till mormor för att vakta hunden, passade på att bada jacuzzi när jag väl var där :)

igår blev det tidig uppgång för att jag och Ida skulle till KARLSTAAAD! så vi åkte och åkte, och så hamnade vi där ;D haha. hade en mycket trevlig dag, fikade hemma hos Idas kusiner och fick se deras nya hus :) trrrevligt.
kom hem runt 7 och så sov jag en sväng, Ida kom och väckte mig och då drog vi ner till macken där nicklas, makko, matte och anton gjorde oss sällskap. satt och prata en sväng, och då får vi för oss att spela minigolf som matte och anton gjort dagen innan, men när vi kom ner till minigolfen så var det ju stääängt.. så vi racade med mattes och antons bil. "IDIOT!" haha, så jävla klockrent! :D bra om man gör samma sak Matte ;) haha. efter racingen så åkte vi hem till Matte för att spela wii. anton blev ägd och ledsen så han åkte hem. kvar var jag och Ida så vi kolla på en gråtfilm såklart. Ida och jag satt i tårar och Matte... ja, jag tror att han grät i alla fall lite ;) vid 1 så åkte jag och Ida hem, och när jag kom hem till mig så slocknade jag tvääärt.

idag blir det fika med Nicklas och Makko på Idas jobb. :) sen får vi väl se. pappa och jag är ensamma hemma.. :) blir nog pizza ikväll om vi inte drar till matte igen eller mariestad.

imorgon ska jag till Oldemor för första gången på 4 år.. :/ ska jobba lite där och få pengar till Spanien. kan ju vara skönt, men ah.. aja, får göra det bästa av det.

nu ska jag neråt till tv'n. men vi seees och hörrrrs! :)

PUSS
/ lolläää