try harder god damn it!


jag vet inte vad jag behöver, men det jag vet att jag inte behöver är:
  • en kille som snackar skit om mig med sin bror som förövrigt är en djungeltrumma
  • en kille som är så sjukt mammaberoende trots att han flyttat och är över 20
  • en kille som dissar hela tiden
  • en kille som aldrig skulle presentera mig som sin flickvän
den här listan har M prickat in alla rätt på. och jag insåg igår när jag och Ida pratade att det verkligen finns två sidor av en historia. vi vet båda två vad som har hänt mellan oss, och det suger hårt att du inte kan erkänna "vems" fel det var. det var fan inte jag som dissade och snackar skit. inatt när jag, Ida och Hasse var ute och gick vid skolan, du anar verkligen inte hur nära det var att jag gick hem till dig och skulle ställa dig mot väggen och när jag såg dig och någon mer gå från bilen, jag ville bara gå fram och fråga vafan det är för fel på dig. men självklart vågade jag inte.
men jag lovar dig att ifall jag hör något mer skit som du har snackat om så blir det inte kul. då är det inte bara jag som blir förbannad, du gör Ida förbannad med ska du veta.

förövrigt blev jag glatt överraskad av en man som jag trodde aldrig skulle erkänna att han var rädd. han erkände att när vi var "tillsammans" så mådde han så bra att nu när han har haft andra förhållanden så har han bara tänkt på hur "bra" vi hade det. och jag behövde verkligen höra det :) tack. :)

förresten så är jag så äckligt besviken på dig. du anar inte hur många gånger vi har försökt att dra med dig på flera olika saker, du säger nej och blir sur. vi har sagt okej och låtit dig vara men i fredags tog du fan priset. jag förstår inte hur du kunde göra sådär. du tänkte ju inte ens hälsa på oss när vi kom! när vi åkte hem i fredags satt vi bara tyst i bilen. ingen av oss visste vad vi skulle säga.. vi var stumma.. och grymt besvikna. jag har slutat försöka nu. nu är det fan din tur!

oh baby why don't you see?


I am soo alone,
here on my own and I am waiting for you to come,
I want to be a part of you,
think of all the things we could do,

And everyday you're in my head,
I want to have you in my bed,
you are the one, you're in my eyes,
all I ever wanted in my life!

All I ever wanted was to see you smiling,
All I ever wanted was to make you mine,
I know that I love you, oh baby why don´t you see
That all I ever wanted was you and me!

jag saknar dig

together we made it


nu har jag spenderat några timmar med angelika nere på macken. mitt hjärta var i halsen ungefär halva tiden. även fast det inte gick långt mellan oss så gör det ont att se dig. speciellt när du ler.
snart ska jag ner igen för att fixa chips o så med Ida. BECK marathon står på schemat. snodde alla filmer av mormor som just nu är på Öland med resten av familjen. :) på lördag gör jag dem sällskap, ska bli så skönt att slippa allt här hemma. komma bort från tråkigheten och från honom med. trodde inte att jag skulle säga det, men så blev det.
"inget blir som man tänkt sig"

ska börja leva efter; sagt är sagt & gjort är gjort.
lättare sagt än gjort! ;) haha. där fick jag till det

nu kom Ida så det är bäst att jag drar ner.
ha det bra!

PUSS
/ lolläää

I thought you should know


jag vill inte släppa dig. jag vill bara inte :((( jag trodde att vi kunde bli något riktigt bra, jag har inte trott det om någon på så jävla länge. det ska du veta.. och om ryktena är sanna så blir jag uppriktigt ledsen. jag vill bara prata med dig. snälla, skicka sms elr ring, gör vad fan som helst. jag vill i alla fall vara din vän om jag inte kan vara något mer.

apologize


kände för att byta pressbild. här har ni den i stort format :)

you're the only one I'm waiting for


vill ju självklart att ni ska kolla in mina bilder på bdb med så här har ni länk :)
lolleee@bdb

let down


jag verkligen älskar Chester Bennington och allt den mannen gör. han kan till och med få mig att le just nu.

Chester Bennington - Let Down

And the tears fall like rain
Down my face again
Oh the words you wouldn't say
And the games you played
With my unfoolish heart
Oh I should have known this from the start

Oh the winter and spring
Going in hand in hand
Just like my love and pain
How the thought of you cuts deep within the vein
Oh this brand new skin stretched across scared terrain

I don't want to be let down
I don't want to live my life again
Don't want to be led down the same old road
Said I don't want to be let down
I don't want to live my lies again
Don't want to be led down the same old road

if you want love, just let me know


ge mig en enda chans, det är allt jag ber om.. jag kan ändra på mig om det är något. jag är inte en hemsk person. jag lovar, jag kan verka elak i vissa sammanhang, men det är inte sån jag är. du har inte sett mitt riktiga jag, inte än i alla fall.

ett stort jävla tack till
petrus
&
diana.


utan er två, era stöd och ord.. jag hade legat på golvet och gråtit hela dagen. men ni får mig att orka sitta här mitt i natten och bara vara. försöka klara det här, inte ensam som tur är. men med er vid min sida.
jag älskar er så oerhört mycket!

can we make it?


den stora frågan är väl ifall du kommer komma tillbaka, om du säger; "jag hade fel. jag vill vara med dig och bara dig". jag vet inte vad jag kommer göra ifall det händer. jag vet inte vad jag ska göra. men som vissa säger; "man kan inte rå för vem man tycker om". jag har gjort det här så många gånger att det skulle inte förvåna mig att jag förlåter dig och hoppar i din famn. jag kanske träffar dig en sväng på fredag när jag kommer hem från sofie. jävla tur att det kommer vara en massa folk runt om. jag är livrädd just nu, förut var jag livrädd över att jag blev kär i dig och nu är jag rädd för att sluta vara kär i dig. eller kär kanske jag inte kan säga, men ah. något liknande. jag tycker verkligen om dig Mathias. de kan jag erkänna för fan vem som helst just nu känns det som. men så kanske det är. jag vill skriva om den här sagan. jag vill ha åtminstone en lycklig saga innan jag dör om 100 år. karin hade rätt; jag dras till idioter och de dras till mig. jag vill bara ha en bra man.

I whistle anyway...


jag orkar inte. det här förtjänar fan inte jag, allt annat. men inte att du ska försvinna. mathias....... :(((

wow typ första gången jag skriver hans namn och så är allt borta.

I think I'm in love


Jag tror att jag verkligen börjar bli kär.

All I ever wanted was to make you smile


sitter med en huvudvärk som heter duga. jag har haft konstant huvudvärk sen vi slutade skolan och det är snart två veckor sen. lite läskigt. ska nog åka in och kolla någon dag.

i helgen har jag bara tagit det lugnt, min kusin tog studenten så träffade hela släkten och hade det trevligt i fredags. efter att jag firat kusinen så skjutsade jag in min mor till örebro för att hon skulle med bussen till sthlm och sen Ålandskryssning. efter det var jag ensam hemma och det var meningen att en viss person skulle komma och mysa. men nej, de sket sig då med. jag hade det i alla fall mys med massa ljus och dåliga program på tv'n. :)

igår blev det uppstigning tidigt och in till Marieberg med Diana, handlade presenter till en viss människa som blivit vuxen, det gick ganska snabbt och efter vi blivit klara så bjöd Dianas föräldrar på fika :) treeevligt må jag säga.

efter shoppingen drog jag hemåt och sen träffade jag Amanda som jag inte träffat på hur länge som helst, vi tog en promenad och sen åkte vi till Skagern och tog ett kvällsdopp. jag är nu en viking enligt Amanda :) haha.

la mig faktiskt ganska tidigt igår kväll. och jag blev chockad över att kl var 1 när jag vaknade. sjukt var det. men skönt är det att sova :)

om några timmar ska jag hämta min mor i Örebro sen får vi se vad som händer, ska kanske med M in till Örebro imorgon så det blir nog sängen ganska tidigt ikväll med.

på lördag åker jag och syster till Öland för att joina resten av familj + släkt. på fredagen ska jag och tjejerna till Sofie för att festa och fira henne :))) på torsdag hoppas jag på bio och sista träffen med M innan jag åker. ohw, kommer sakna den mannen när jag är på Öland :(((
hoppas bara att en vecka går fort :$

nej nu ska jag spela lite spel!

ha det så bra!

PUSS
/ lolläää

you look so good right now


så fort jag ser ditt namn lysa upp min mobil så ler hela jag.
jag tror att jag seriöst börjar falla för dig och det känns inte riktigt bra om jag ska vara ärlig.
för en gångs skull vill jag ta det lugnt, men de känns som det kan jag ju glömma på direkten.
jag vill att detta ska fungera, och jag hoppas att du vill detsamma :$


keep me in your memory


gah, om 11 timmar.........

meet me here in the middle of the night


om ungefär 18 timmar är det dags för min date & hela dagen har jag varit så äckligt nervös. jag har bara fått ner lite jordgubbar. pinsammast var ju när jag skulle köpa snus åt min far idag & självklart står M i kassan. haha, måste bevisa imorgon att det var jag som skulle ha snuset. haha. usch, har snusat en enda gång i mitt liv & jag gör aldrig om det. jag håller mig till cancerpinnarna istället.

jag undrar hur jag kommer sova inatt, ingeting alls befarar jag. ska upp tidigt för att kolla på min syster avslutning. det har redan gått två år sen vi sprang från kyrkan.. så jävla snabbt. & snart flyttar jag & syster & inte långt efter det är det  dags för Spanien :) fick mina betyg idag & de var väl söm förväntat, förutom de där jävla engelskabetyget. hata hata hata! jag vet inte hur mycket jag kämpade, men inte fan räckte det enda fram. min mor har förresten gått & kollat på pappret kanske 3, 4 gånger & därefter kommit till mig & sagt: "fy fan vad du är bra louise. jag är så stolt över dig" & ni kan inte ana hur skönt det kändes att höra det. :) tack mamma, du är bra du med<3

nej, nu blir det sängen. får se när min far kommer hem inatt eller imorgon bitti kanske jag ska säga. tusse honom, är ute och bekämpar bränder.
förresten är jag ensam hemma på fredag, fest någon? ;))))
ska fråga M om han vill komma, ifall allt går som det ska imorgon. :)

ha en bra dag!
god natt på er!

PUSS
/ lolläää

smile and be happy


jag är så sjukt glad just nu, jag förstår inte :$ det är nästan läskigt.
trots att jag har prata med nicklas om allt så känns de så himla bra allt :)
tack för den här tiden N, den har varit turbulent och hur rolig som helst. men det känns som om det är dags att lämna allting bakom oss. tack för att du förstår <3

torsdag kommer bli sjukt rolig och jag kommer inte kunna sova någonting de närmsta dagarna :$

You make it easier when life gets hard


jag vet verkligen inte varför. men varje gång jag ser hans bil åka förbi så hoppar hjärtat över 3,4 slag..
och det känns inte bra, inte med tanke på allt annat jag har. och varför skicka jag sms inatt för?
varför ska han vara så sjukt söt för?!

you're just like me


det är alldeles för varmt för mig att sova.
jag kan heller inte sova i den där lilla sängen som jag har hemma hos mina föräldrar.
jävla tur att nicklas inte sover här, för då vet jag någon som skulle få sova på soffan.

idag har det varit en mysdag, stranden som vanligt med mamma och sen hem och grilla.
åkte hem till lägenheten för att hämta lite saker och sen in till marieberg för att försöka
hitta solkrämen jag älskar, men inte fan finns den någonstans. jag var på coop i kanske
en halvtimme innan jag gav upp och åkte hemåt. runt 21 ikväll så åkte jag ner till stranden
och tog ett kvällsdopp. det var varmare då än det var på dagen, men det blåste som en
orkan ungefär. men skönt var det :)))

förövrigt så har en läskig kille lagt till mig på msn.. jag har ingen aning om vem han är,
men läskig är han. synd att han heter Rickard, man skulle ju kunna tror att det är Wallin
som har insett att han inte kan leva utan mig, men sån tur har man säkert inte här i livet.

och jag har bara en sak att säga till den där lilla Matte; sluta le så förbannat varje
gång du ser mig! jag blir ju fan nervös över att jag gjorde något enormt pinsamt i
torsdags. :$ dummis!

får gå in på macken imorgon och ta mig ett snack med honom. :) jag ska köra
moppe imorgon för första gången på kanske 1 år :O eftersom mamma har bilen
och jag vill ner till stranden om det är fint så ska jag låna min systers. får se hur
det går. kommer säkert skrapa upp båda knäna elr ngt liknande. skulle inte
förvåna mig ett dugg.

jag har lusläst häftet om Spanien nu och jag blir bara mer och mer taggad inför det!
sju lyckliga och härliga veckor får jag vara borta från allt! det ska bli så enormt roligt
och skönt. jag vill helst åka imorgon, men ah, 4, 5 månader är ju inte så himla lång tid! :D
GAAAH, JAG SKA TILL SPANIEN!!!

nu ska jag gå och svettas ihjäl i sängen, funderar på att ringa och väcka Nicklas..
tror inte att han jobbar imorgon :))) men om han gör det så vet jag någon som
kommer få stryk om han väcks :$$$
aja, ler jag lite finurligt så förlåter han mig :)

ha en bra natt om ni lyckas somna!

PUSS
/ lolläää
(förresten så har jag gjort lite ändringar med bloggen, mer kommer :) )

happiness only real when shared


och en annan sak.
ja, jag vet vad han gjorde med henne, jag vet allt om den kvällen.
ni behöver inte ringa och fråga om jag egentligen vet.
jag har hört det både från henne och honom.
men jag väljer faktiskt att "förlåta" honom, vi var inte tillsammans när de gjorde det de gjorde.
vi är inte tillsammans nu heller, det kanske kommer en dag då vi bestämmer oss för att vi är det.
men tills den dagen kommer är det nog lång tid kvar om jag ska vara ärlig. så nu vet ni det med.

han har sitt liv och jag har mitt. än så länge.
vi behöver inte allt detta skitsnack som går runt.
vi kan klara oss själva.

harder, better, faster, stronger


för jag mår faktiskt så jävla äckligt bra!!!
fast jag har pms och det är sjukt att jag ens ler!
tack alla som får mig att må så här!
jag älskar det & jag älskar er :)
bäst är vad ni är<3
puss!!!


None

happy days!


de här tre dagarna kan ha varit de bästa & roligaste i mitt liv! helt sjuka har de varit :)
i onsdags hade vi klassfest. tummen upp för det.
igår var jag i kga & kollade på lena & petrus som tog studenten :)
igår kväll var jag med ett helt gäng nere hos Erika & festade.
man har alltid kul här nere i Finnerödja för det händer alltid konstiga saker på festerna.
t.ex. så fick min käre kusin ett stort jack i kinden av en kniv han skulle använda för att öppna en flaska & jannikas stortå var massakerad ungefär.
bra att jag & matte kan sånt där med plåster. haha, jag dyngfull & han helt nykter. jag klara av de bättre än vad han gjorde iaf ;)

förresten så måste jag ännu en gång säga tack till Matte för att han fick hem mig & för att han skjutsade runt på mig när jag ville :) en bra man! (Y)

efterfesten var ju inte litte najs för det! bada pool kl 3 på natten dyngfull!

när jag kom hem inatt så slocknade jag först på köksgolvet tills min katt kom & stötte på mig,  då gick jag in till systers rum & la mig i den snurrande sängen. vaknade upp 7 timmar senare i samma kläder som dagen innan. när jag kom ut ur systers rum så satt min far i soffan & bara skrattade åt mig. himla elakt om jag får säga det själv. när mamma fick veta att jag var vaken så drog vi direkt ner till stranden & köttade några timmar :)

sen hem, laga mat, läsa lite bok & sola lite mer. när jag gjort allt det så drog jag in till Kumla för att hämta saker. vet ni en sak? jag älskar att ha körkort! efter det så hamnade jag på något vänster hemma hos Karin, vi drog & badade med Nicklas, elr ja. dom badade & jag satt på en sten & försökte komma undan alla myror. mysigt mysigt-. efter det drog vi hem till karin igen för att grilla. förövrigt är jag kär i hennes hund & han blev kär i mig :))) det är sååå det ska vara!

& nu sitter jag hemma hos mamma igen. ska snart sova, men tänkte bara skriva lite :))) eller nej, jag kan inte sova nu, jag måste vänta på att nicklas ska bestämma sig om han ska sova här eller hos sig. grrr
ska inte sitta vid datorn på nästan hela sommaren har jag bestämt :) bättre att vara ute och steka.

hoppas ni får en bra sommar!!! :)))


PUSS
/ lolläää

cause no one else cared


innan jag går och lägger mig vill jag bara tipsa om året kanske bästa låt.
ni undrar säkert vilka som gjort den?
självklart är det Linkin Park, gudarna som gör den bästa musiken i världen.

klickar ni på "meningen" så kommer texten till låten lite fyndigt si så där :)
varsegod och njut av video + lyrics! :)



I'm strong on the surface


imorgon är det faktiskt skolavslutning för min del, om ett år tar jag studenten & det känns så sjukt bra. ett litet enda år.. och det kommer gå så snabbt så det finns inte :)

idag hade vi lite lek & sånt på Pettersberg tillsammans med ettorna & imorgon innan avslutningen så ska vi äta glass med dem också. mysigt hoppas jag på. efter att vi officiellt slutat tvåan så ska klassen samlas hos mig &  då blir det åka av ;D partaj står ju självklart på schemat :)

förövrigt träffade jag min nya kusin igår. så söt :$ hon har precis som mig, (vi är faktiskt de enda i släkten) ett smultronmärke. hon har sitt i pannan & jag mitt på halsen. men hon har tur så hennes är inte så stort & rött som mitt är. fast det de flesta inte vet är att mitt har varit ääännu större. men när jag var runt 10 blev jag så irriterad att jag sa att det klia bara för att jag skulle få kunna klia bort det & det hjälpte lite faktiskt. men nu har jag lärt mig leva med det, det är ju en del av mig, som många andra saker :)
wow, vuxen poäng till mig! ;)

idag har jag efter skolan varit hemma & försökt städa undan lite tills folket kommer imorgon. jag hoppas att allt blir grejt imorgon & att det blir en kväll att minnas. fast det är klart att det blir det, vår klass har aldrig träffats utanför skolan! den kanske inte är den bästa, men den ska bli innan vi tar studenten! det har jag som ett mål. haha, kommer få kämpa, men det kan det faktiskt vara värt i slutändan :)

någonting som också är lite värt i slutändan var att jag faktiskt prata med dig igår, & fick reda på hur allt ligger till enligt dig. om det blir något mer får vi se. men du får mig att må bra & det kanske är det som är huvudsaken & inte allt annat skit som folk pratar om? time will tell.

oj, ett långt inlägg blir det idag märker jag. men de kan ju vara skönt att skriva av sig lite.

petra & lena tar studenten på torsdag så jag & martini ska gå dit och kolla. sen blir det mys på kvällen i karlskoga och det tycker vi om! :D

vi lämnade in våra datorer igår. ÄLSKADE DELLIS!!! två månader utan min bebis... & två jävla månader utan mina flickor?! & ett år utan sofie?! nej nej nej, det här går inte. vi får gå i skolan hela sommaren hörreni!

om mindre än två månader så flyttar jag! :) ska bli kul, har märkt att jag verkligen tycker om att flytta :) det är skönt att få en ny plats att börja om på. ännu mer vuxen poäng till lilla louise!

jag ska förresten försöka förändra mig, till en bättre vän. det kommer jag kanske få kämpa med, men det är även det värt.

funderar på om jag ska fixa lite mer i köket, så det är nog bäst att jag avslutar här. :)

hoppas att ni får en superbra student och avslutning de närmsta veckorna!

PUSS
/ lolläää