cause you see right through me


nej, jag tänker fanimig göra det.
jag har aldrig brytt mig om förut om vad folk tycker och tänker om mig, så varför börja nu efter 18, snart 19 år?
 nej, det är himla onödigt att göra det enligt mig.

ni får tycka och tänka vad fan ni vill om det här.
är ni mina riktiga vänner så stöder ni mig i det här beslutet.
annars kan ni nästan dra helt enkelt.

det är nog nu som jag kommer få reda på vilka mina riktiga vänner är.
men som tur är har jag två stycken som tycker att det är ett bra beslut och verkligen stödjer mig.
tack<3

you make the sun come up



Oj oj oj älsklingen.
vad jag saknar dig..
49 dagar kvar!!!
<3

what in the?


nej, nu blir jag nästan lite sur.
jag blir faktiskt det.
så enkelt var det.
hej då.

breathing slowly


nu sitter jag med datorn i knät och försöker hitta motivationen till att slutföra min Jesus analys. men den har försvunnit helt, ligger säkert i sängen och gömmer sig.
mathias är på jobbet så jag kan inte klaga inför honom om hur jobbigt det verkligen är. kanske är därför han åkte till jobbet tidigare? för att slippa tjatet.. tusse.. han har det inte lätt, men han får ju en lång paus om 3 dagar.

var hemma hos mamma förut och hämtade min nya kamera jag har fått av henne, tack så jättemkt! :) den är rosa och jättesöt. får använda den ikväll när det kanske kommer lite folk hit för avskedsfest, elr ja. albin och Ida iaf :) sen får vi väl se om det ramlar in mer folk. men jag behöver ju bara mina tre favoriter, mathias, ida och albin! PUSS på er för att ni är dem ni är. skulle aldrig byta ut er!

igår var det helt underbart, turné 2008 kan ha varit det bästa jag varit på! älska Soran, min nya favorit. "han är inte hemma.." hahaha. fy fan ;DDD kom hem runt 1 inatt och var helt slut, fast på grund av allt energidryck så tog det ett tag innan jag kunde slappna av och somna. tur man har mathias som pratar med en tills man däckar. blev en lång sovmorgon idag, tyckte att jag förtjänade det.

nej fan, ska kanske öppna chokladasken jag fick av mathias igår, sötnosen! och sen sätta igång med skiten.

uppdatering kommer nog senare med massa tårar..

PUSS
louise<3mathias


I saw you smile and I melted


bara så du vet Mathias, jag älskar ditt skratt.

go ahead punk, make my day


förstår du inte varför jag blir arg på dig?!
förstår du inte att om du fortsätter på det här sättet kommer allting, precis allting, att bli förstört?
och det är inte bara ditt liv som förstörs, utan det är även mitt och dina andra vänners..
vi tycker ju om dig och vill inte att du ska falla ner i skiten.

jag har sett det här hända på nära håll en gång tidigare och jag vill aldrig mer uppleva det, jag klarar inte att uppleva det igen. jag har sett det förstöra en familj och om du förstör något för dig, mig eller dina andra vänner så tänker jag inte vara tyst, inte som förra gången. jag vägrar att vara tyst!!!

how sweet!


det är inte varje dag man får ett sånt här gulligt mail från en lärare :)
"Hej vännen!
Tack för länken. Jag är övertygad om att din resa blir fantastisk, lärorik och helt underbar. Var rädd om dig och ta hand om varandra. Jag kommer att sakna dig jättemycket!
Tusen kramar
/Malin"

jag gillar Malin :)

no time to open up


nu har jag fixat min blogg som jag ska ha nere i Spanien, www.lolleee.blogg.se/spaaain
där har ni den och det är i den jag kommer göra uppdateringar om Spanien :)

I know what you are baby


ännu en gång sitter jag i skolan. har lite rast nu på engelska c kursen. har diskuterat dödstraff med klassen och jag har knappt sagt något.. orkar verkligen inte. får ta igen allt när jag kommer hem igen. skjuter upp nästan allt nu för tiden, men jag orkar verkligen inte som sagt. det går bara inte.
den enda sak jag kan koncentrera mig på är den där äckliga jesus analysen som ska vara inne på söndag.. det kommer aldrig att gå. får ju verkligen paniiilk! men idag när jag kommer hem så ska jag sätta mig och plugga plugga plugga. matte jobbar heldag, vilket innebär att han jobbar 13 timmar och det är nog första gången jag tycker att det är skönt. då har jag ingen som ska hålla på och ja, hålla på ungefär. stackarn, han kommer vara helt slut när han kmr hem. men de skiter jag i. jag ska ju som sagt plugga. :)

idag har mathias och jag även varit tillsammans i 2 månader och det är nog ett rekord för mig.
de här 2 månaderna har gått så sjukt snabbt, känns som om det var igår som han hämtade mig vid pettersberg.. men nej, 2 månader har det faktiskt gått.
PUSS på dig älskling

nej, nu fick jag ont i magen igen. bäst att knarka lite.. ;)

PUSS
louise<3mathias


give me sleep!


idag är jag sjukt trött trots att jag sovit hur bra som helst inatt. mattes snarkningar väckte mig inte ens, och inte hans snurrande i sängen heller. lite skillnad är det att sova hos mig, en 1.05 säng.. och han har 180.. men folk säger ju att det är mysigt med närhet.. hmpff. vet inte vad jag ska tycka om det. men med matte så är allt mysigt ;DDD

just nu sitter jag på min andra lektion, historia som jag läser tillsammans med min goda väninna Mira. vi har kul tillsammans på våra valbara kurser ;DDD
hade samhäll först, jag coh massa mer kolla film och jag råkade somna några minuter. men det är lungt, jag får göra uppgiften om ungefär 3, 4 månader då vi åker på måndag och jag missar maaassa lektioner.
men plugg får det bli där nere.

idag ska jag hem, äta och sen plugga så att jag börjar gråta. en bra plan låter det som! om jag får säga det själv.

nu ska jag längta till lunch och sen efter lunch ska jag faktiskt börja med frågorna.. :)
duktigt louise, DUKTIGT!!!
men johanna, vår lärare för dagen tyckte att det var helt okej! (Y) och såna lärare gillar vi.
en annan lärare som vi gillar är Birgitta, underbar samhällslärare!

6 dagar kvar!!! peppad som fan börjar jag bliii.
och det är brrra.

nej, nu vare ngt annat jag skulle göra.

PUSS
louise<3mathias


just an ordinary day?


nu sitter jag på min lektion som är småföretagande B. min enda lektion idag. ganska skönt äre :) ska hem sen och städa lite så att det är fint när stefan, katja och nellie anländer för att säga hej då till mig och kolla lägenheten. ska bli mys ;DDD

helgen har varit lite seg, men bio igår med mathias gjorde så den blev super. vi kollade på Step Brothers. och vissa gånger skratta jag så att jag tjöt. haha, vissa citat elr vad man ska kalla det var så jävla klockrena.

nu äre bara en vecka kvar tills vi åker. 50 dagar nere i Spanien är ju inte fy skam direkt. taggad taggad taggad!!!

nej, nu ska jag koncentrera mig på föreläsningen.

PUSS

louise<3mathias


another door opens?


nu sitter jag och väntar på att mathias ska komma hem. tycker verkligen inte om när han jobbar kväll för då åker han runt 1 elr 3 på dagarna och kommer hem lite efter 21. det är ju de timmarna jag är som roligast.. elr vad kan man säga? jag är som mest social. tycker bättre om när han jobbar dag; åker runt 7 på morgonen och kommer hem lagom när jag vaknat vid 1 elr 4. elr jag brukar vakna runt 11, 12 då och då äre ju bara en elr fyra timmar kvar tills han kommer hem.

nej fan, skaffa ett jobb som gör att du inte behöver jobba kväll älskling. fast det dåliga är att jag vet att han verkligen älskar sitt jobb och det är väl det som är huvudsaken :)

igår blev det mys med tv och pizza. helt slut var vi båda och la oss tidigt. men inte fan kunde jag somna.. mathias låg och snarka men jag kunde inte hitta ro och när jag väl gjorde det så hörde jag något ljud och vaknade elr drömde något konstigt. så idag var det inte lätt för mathias att dra upp mig. jag morra åt honom och då gick han upp och gjorde kaffe. det fick mig att gå upp.

vad har jag gjort annars idag då? jo, jag har städat och sen har jag bara legat och läst Stieg Larsson - Flickan som lekte med elden i flera timmar. var hemma hos mamma en sväng med för att äta och lämna lite tvätt som jag ska ha med mig till Spanien.

på tal om Spanien, nu är det bara 9 dagar kvar.. sjukt snabbt har det gått och det är jag inte ensam om att tycka. men jag är grymt peppad för detta äventyr! trots att det svider lite att lämna kvar vänner, släkt och mathias. men de är fortfarande kvar när jag kommer hem den 15 dec, hoppas jag :$

fick en snygg tröja med från JB. den är hur mysig som helst!
förut när jag gick till mamma kände jag mig verkligen som en reklampelare, JB - nyckelband och en stooor tröja där det stod; "JOHN BAUER ABROAD" på. men det är ju det bästa gymnasiet med ;))) så alla ni nior som funderar på gymnasium, ni kan inte bli besvikna om ni väljer ett John Bauergymnasium!!! :)

här har ni förresten lite info och bilder om vårt campus där nere i Spanien. nu handlar det ju mest om de som är där nere för tillfället. men sen när lolle kommer ner, då jäklar ;) Campus el Sabio

nej nu ska jag leka lite med färgerna på bloggen plus göra en ny som jag ska använda nere i Spanien och i dne bloggen kommer jag bara berätta om vad vi gör där nere. detta är ju min personliga blogg om jag får säga det själv och den andra kommer bli min praktik blogg :)))

PUSS på er alla! :)

louise<3mathias

Precis en sån här liten vove vill jag ha, men mathias säger nej.
om vi skaffar en så säger han att han kommer fråga den varje dag om han gått in i en vägg :(((
mathias kommer jag aldrig skaffa hund med!
MORR!

but I call'em like I see them


nu sitter jag med färg i håret så att folk äntligen kan sluta klaga..
spelar ju ingen roll vad jag än gör, folk klagar ju på mig varje dag ändå..
jag är den där missanpassade tönten med utväxten som inte går på lektioner osv.
dessutom är det väl ändå mitt problem ifall jag missar lektioner?
anledningen idag var den att jag åkte till vårdcentralen för att kolla upp min hälsa.
ärligt talat så tycker jag att min hälsa är viktigare än en historialektion?
himla tur att min mamma tyckte det med.

men de andra lektioner jag har missat, så gäller följande:
jag har gjort de saker vi ska göra på de lektionerna.
jag har pratat med mina lärare.
så nu vet ni det med.

ärligt talat så är den enda personen som aldrig klagat på mig mathias.
ett under är det, fast han kanske inte känner mig riktigt bra än.. kan ju vara det.

full of shit


det är ju bra att en sjuksköterska säger att det inte är något fel när man inte kan röra huvudet, ont i halsen så man inte kan svälja plus utslag. nej, det är normalt att de blir så.
jo, för det var ju så jävla normalt när jag blev allergisk mot mig själv också?!
oh, ska aldrig mer till läkare.

nu ska jag knarka och sen blir det stieg larsson - flickan som lekte med elden i flera timmar.
orkar inte bry mig om vad jag missar i skolan, får ta det på buffertdagen.
jag kan inte bli sjuk nu när det bara är 13 dagar kvar!!!

helvete :(((

newport living


in every circle of friends there's a whore, the one who flirt and does a little more

But will we sleep once I tell you it's hurting me?


många uppdateringar idag ser jag.. men så blir det när man inte har haft tid eller ork att blogga på två veckor. sitter just nu med en kopp gott thé bredvid mig och funderar på att fixa naglar, ögonbrynen osv.

lyssnar även på min favoritlåt just nu: pussycat dolls - i hate this part. texten går inte att beskriva, längesen jag hörde någon så fin text. sen att man känner igen sig i en låt gör den ju extra bra. fast kanske inte så roligt när det är en sorlig låt.

dessutom vill jag att folket som jag bevakar på bloggkoll ska uppdatera sina bloggar. jag har faktiskt tråkigt! sååå, uppdatera folket!
och folket på msn kan gärna få skriva lite också.. jag är sällskapssjuk. plus kramsugen, men inte fan kommer det någon man ikväll inte :( så det blir film i min extremt sköna säng, (skönt att slippa trängas, men det kan ju vara mysigt det med) efter bad elr dusch.

nu skrev mattes första idol till mig på msn faktiskt, min knubbsäl. han är en människa som alltid kan göra en på bra humör, eller inte när han ska jävlas och jag är trött.. då jävlar i mig.. då äre inte kul att heta albin. förra söndagen hade vi ett riktigt prakgräl. och ingen av oss kommer ihåg vad det handla om.
jag kan bli lite småsur ibland, men när jag blir förbannad, då är jag verkligen förbannad.
men de var väl kul för matte och albin som alltid velat se mig förbannad, fast tror inte att de tyckte det. inte matte iaf, när han blev indragen.

orkar inte ens öppna min skolmapp på datorn idag.. fast imorgon så har jag en sak mindre kvar på mitt samvete och det är mitt affärsjuridikprov jag skulle ha i torsdags men eftersom jag hade massa ärenden så var jag hemma istället. men imorn när jag faktiskt är ledig på förmidddagen så ska jag åka in till vanlig tid och ha provet.
kollade på mitt schema för nästa termin och blev lite glad. :) går en heldag ;D
jäääj!!! och vet ni vaaad? jag har faktiskt jobbat med tre st från fotbollsklassen idag. dumma mira som bara dissa, fast den stora överraskningen kan vara att de tre personerna faktiskt var trevliga! :o en chock var det verkligen för mig. trodde bara de kunde vara dryga och allmänt otrevliga, men nej. vi skratta tillome! det är ju nästan så att jag skäms..

förresten så kan Jesus dra åt skogen. ska hitta honom och strypa honom med mina bara händer!
grrr

nej, nu somnar jag snart, bäst att röra på sig.

PUSS
/ lolläää

thought that we were stronger


nej jag tycker verkligen inte om den här känslan. känns i magen och hjärtat. det är något som är fel och de gånger som jag har känt såhär tidigare har inte varit roliga.. värsta skulle ju vara om de händer nått med mathias.. nej nej nej. jag vill inte ha den här känslan! ta bort den någon, snälla..

what a day!


oj oj. fick nyss ett glädje sms från Ida, hon ska få mönstra ;D
och det kommer passa henne som handen i handsken :)
hon kommer klara pressen och stressen så jääävla bra ;D
jag är stolt över dig!

the ones who stand beside me



you're grrreat!


GRATTIS MIN ÄLSKADE MARKUS SOM PRECIS KLARADE KÖRKORTET!!! :DDD

och ett försenat grattis till Kjelle som igår blev 22 år :) eller 23.. kommer inte ihåg riktigt. men grattis iaf ;DDD

PUSS på er!!!

and the winner is!


just nu sitter jag på min samhällslektion och har ätit upp mitt kinderägg som jag vann på nutidsorienteringen. jag hade faktiskt 8 hela rätt och Diana kom tvåa med sina 7. snacka smaaarta vi är ;D
första gången på flera år som jag äter kinderägg, gott var det ;D

nu vill jag faktiskt ha frukost.
dessutom känner jag att min hals inte tycker om mig, får bara hoppas att denna dag går snabbt :) historia efter denna lektion. vi får se hur kul de blir ;)

och har jag tur så hälsar matte på ikväll med :) eller imorgon. jag vet inte vad han prata om igår när han ringde. jag var nog inte direkt vaken faktiskt ;$ men så blir det när man ringer mig efter kl 10 på kvällarna.

såg förresten världens underbaraste film igår innan jag somna! The Bucket List, två gubbar som ligger på dödsbädden men bestämmer sig för att göra det bästa av situationen. oj oj, man grät ju inte liiite heller vissa stunder. såna filmer är mysiga, både sorliga och hur roliga som helst. det är min typ av film ;DDD

nej, nu vill jag ha frukost! ge oss rast Birgitta!

louise<3mathias

the best boy in the world



jag älskar dig

I hate this part right here


yep, nu har det gått två veckor sen jag uppdatera senast :$ så går det när man går i skolan och är förälskad. haha. jag skyller alltid allt på matte. det är så det ska vara ;)

de här två veckorna har gått snabbt som bara den och nu är det inte lång tid kvar till Spanien. känns verkligen bra, trots att matte försöker få mig att få dåligt samvete för att jag ska åka, men glöm! detta är min stora chans ;DDD självklart kommer jag sakna matte + alla mina underbara. men sju veckor kommer gå snabbt :)))

under de här två veckorna har jag varit mest hos matte och det är mest mys. han är mest mys :) kul har vi tillsammans i alla fall kan jag lova.

trots vårt sköna schema är jag helt slutkörd och jag är inte ens klar med hälften av alla uppgifter. kommer knappt ha tid med mitt eget liv nu innan Spanien, men det är så det ska vara. sista året = mitt bästa! det har jag gett mig fan på.

lektionen idag var ju lite rolig.. diana skulle göra en marknadsundersökning om mitt sexliv.. hmpff. fast det fick hon inte. tusse henne ;) nej, men vi skulle göra marknadsundersökningar om olika saker. mitt kan nog bli bra bara jag får rumpan ur vagnen. haha ;D

sofie saknar jag också.. tycker att hon har varit borta alldeles för länge nu. kom hem till mig och brudarna!

nej, nu ska jag kaaanske plocka upp den andra datorn, fast det verkar ju jobbigt. och en sak som är ännu jobbigare är att jag inte kommer träffa matte förrän på torsdag :( men lika bra att vänja sig, vad är tre dagar gentemot sju jävla veckor?

matte, du vet att jag står bakom dig i varje beslut du tar. bara du mår bra så löser sig allt och jag kommer inte försvinna. men ah, hoppas du förstår varför jag blev så chockad.. men det är klart, det är ju ditt liv och inte mitt. ingen stor sak egentligen, men ändå. en stor förändring kommer det inte bara vara för dig och mig, utan för många andra också. vi klarar det tillsammans!

dessutom är det verkligen inte kul att behöva besluta vissa saker. jag vill verkligen, men jag är inte mogen för allt vad det innebär. inte efter såhär kort tid, men den tiden kommer då vi båda är redo. det lovar jag älskling. (nej, jag är inte gravid)

nejfan, blir nog ingen dator alls nu på några timmar, jag ska städa och bada : ) mycket roligare ;DDD

vissa stunder.. jag vill verkligen inte tvivla, men hur kan jag låta bli? hur kan jag låta bli att tänka på allting? och det som gör mest ont är att du inte förstår varför. du sa igår när vi skulle sova att jag verkligen tänker för mycket på allting, men du har själv ingen aning om vad jag funderar på, och det kanske är det bästa? vem vet vad som kommer upp ifall vi börjar prata om allt? jag vill reda ut det, men jag vet inte om jag klarar av att höra sanningen.
du fråga igår vad jag tänkte på och jag snäste och la mig åt andra hållet.. jag ville verkligen inte somna som ovänner, men hur kunde jag låta bli? du säger att du vill veta, men jag känner dig bättre än du tror och jag vet att du inte vill veta vad jag tänkte på då. hade inte du heller somnat så hade jag kanske vågat säga något, men nej. jag somna gråtande och grät när du åkte till jobbet.

efter att ha läst det jag precis skrivit så inser jag att vi verkligen måste prata, men det får vi göra på torsdag.. jag tänker inte ta det på telefon.

nej, städning och bad var det.
PUSS!
/ louise<3mathias

Gotta talk to you now 'fore we go to sleep
But will we sleep once I tell you it's hurting me


I know you'll ask me to hold on
And carry on like nothing's wrong
But there is no more time for lies
'Cause I see sunset in your eyes

I hate this part right here
And I just can't take these tears
I hate this part right here