ready, set, GO


mihi, jag får fira första månaden med baby iaf. han ringde precis och sa att han var på väg hit. BÄST äré. han kan det där med att överraska. skönt at slippa sova ensam inatt. :)))

louise<3mathias


I'm exactly where I'm supposed to be



  • Måndag: Småföretagande B. En månad med Mathias.
  • Tisdag: Samhäll & Historia. Mathias kommer<3
  • Onsdag: Engelska & Religion. JESUS ANALYYYS.
  • Torsdag: Affärsjuridik & Projektarbete. Fika med Beckis & till Mathias på kvällen.
  • Fredag: LEEEDIG. PluggarN är mitt nya nick.
  • Lördag: Hockey med familj + Mathias.
  • Söndag: Allmänt mys med Mathias (och det har han lovat!)
  • Måndag: LEEEDIG. PluggarN är mitt nya nick.

    Förövrigt ska jag fixa nya linser + andra grejer under denna vecka + nästa. Får se vad som hinns med

coffee break


jag skulle egentligen ha pluggat, men hittade tyvärr inte orken så istället fixade jag i köket. behövdes kan jag ju säga. nu efter ungefär en timme så sitter jag med en kopp kaffe och två ballerina. tyckte att jag förtjäna en paus innan jag ger mig itu med de där badrummet som man nästan kan gå vilse i om man ska tro de som har varit på besök. haha ;D

äre bara jag som inte är admin längre på min skoldator? grr, skulle installera vårt trådlösa, men nej. det funkade inte eftersom jag inte hade behörighet. så lite sur blev jag och kan vara därför jag inte hitta orken till att plugga.

men faktiskt så gjorde jag klar min engelska.. :) som blev liiite för lång, men så skare va! högt betyg nu tack kevin miller! haha, skulle inte tro det, men ah. kan ju bara hoppas ;)

nej badrummet var det!

What you do to me, I just can't believe
Oh, you're tempting me
Candy you're so sweet
It's been too long
Oh, it feels so wrong
Danger, Danger, candy from a stranger

You don't need to sugar coat it
I got it, and you know it
All of the pieces with it

Candy from strangers
Candy from strangers
Candy from a stranger

I think you should know that I love you


Idag är det den 22 sept 2008 och jag och Mathias har varit tillsammans i en månad. Synd att vi inte kom på det imorse när vi gick upp utan fick gratta varandra i sms ^^ haha. kanske inget att gratta, en månad bara. men det är ett stort steg för mig. kan ärligt säga att detta är mitt första seriösa förhållande och allt känns brrra :)

idag står småföretagande B på schemat och jag ska snart ge mig iväg till bussen. blir ensam inatt, himla tråkigt. men imorgon om jag har tur så kommer mathias efter sin kurs :) wiiie. en stor puss ska han få då eftersom vi inte ses idag. och

idag är det även 5 veckor kvar tills vi åker.. oj oj oj. ska bli en jävla upplevelse ;D och det bästa är att folk i min närhet tycker att jag är värd det. det känns otroligt bra att höra :) tack alla ni.

nej, nu ska jag sätta på mig mössan och dra mig, men vi hörs säkert senare ;D

louise<3mathias

better than me..


varför ska jag tänka på allt som jag tänker på? varför ska jag dra ner mig själv i skiten, räcker det inte att jag har folk i närheten som gör det? varför kan jag aldrig få vara riktigt lycklig? det är nog inte meningen att jag ska vara ensam alldeles för länge.. tankarna kommer och går, men den där känslan av hopplöshet stannar kvar i hjärtat.. är det hopplöst att vara kär?

varför tänker jag på att han kan komma en dag och säga; "louise, vi måste prata"? jag vill aldrig mer höra de där orden, jag har fått höra dom så ofta.. och efter att jag fått höra dem orden har jag först fallit och sen tagit mig upp igen. men om mathias säger de där orden, då kommer jag verkligen behöva hjälp med att ta upp mig. jag kommer nog inte klara det själv..

som jag sa till fredrika: jag kanske förtjänar det här, att ha en bra pojkvän för en gångs skull och vara lycklig, men förtjänar han allt drama som följer med mig och allt annat som hör till den personen som jag är? jag är verkligen en dramaqueen, spec. i ett förhållande.. tänk om han tröttnar på att ta all skit? han kanske förtjänar någon som är bättre än mig?

jag måste nog verkligen skärpa till mig, för jag klarar inte av att förlora honom. han är den första jag har sagt jag älskar dig till och han är den första som har fått mig att förstå att det är okej att älska någon. det är även sjukt att på den korta tid vi har varit tillsammans så har vi gått igenom hur mycket som helst, och sommaren var ju då ett rent helvete. men allt löste sig ju.

mathias, om du nu skulle läsa det här, du vet att jag älskar dig och du vet också att du är det bästa som har hänt mig. jag gör allt för att ändra på mig och bli en så bra flickvän som du förtjänar, du förtjänar det bästa! jag gör mitt bästa för att du ska förstå att jag vill allt med dig. jag vill genomföra allt vi någonsin har pratat om.

nu ska jag dra mig, men vi hörs senare!

jag älskar dig, Mathias och allt som hör till den personen som du är

Hinder - Better than me  bara så ni vet så kan den låten kan vara en av de bästa jag någonsin hört.

I think you can do much better than me
After all the lies that I made you believe
Guilt kicks in and I start to see
The edge of the bed
Where your nightgown used to be

And I think you should know this
You deserve much better than me

I told myself I won't miss you
But I remember
What it feels like beside you

I really miss your hair in my face
And the way your innocence tastes
And I think you should know this
You deserve much better than me

The bed I'm lying in is getting colder
Wish I never would've said it's over
And I can't pretend... I won't think about you when I'm older

Cause we never really had our closure
This can't be the end


who's wrong?


matte och jag kan ha väldigt heta diskussioner ibland, ett exempel är denna.
vi hade precis kollat på Mordkommissionen (dansk serie om ett polisgäng som löser mord) och då hade en liten flicka en kanin som hette Björn.

lolle: men vafan, ungen kan ju inte döpa kaninen till Björn?!
matte: det är klart att hon kan..
lolle: nej, det är ju som att döpa en hund till Katt eller en kanin till typ Groda!
matte
: men han du ska på heter ju Björn? (Gustavsson)
lolle: men det är ju inte samma sak, han är ju människa! människor kan heta Björn
matte: det är visst samma sak
lolle: neeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!

vem hade rätt?
om det är jag så lovar jag att retas med matte åt er ;DDD

sen har vi ju ett annat exempel gällande Idol, mig, Ida, Matte och Albin..
men de blir bara roligt om man var där. vi fyra ska iaf ställa upp på Idol nästa år..
och den där diskussionen blev så het att matte var tvungen att hålla i mig så att jag inte skulle flyga på Albin. men jag lyckades ta mig ur hans grepp och slogs och sparkades på Albin. dumma knubbsäl!!! men kul var det :)

I'm doing my best not to fall down


Du är det bästa som har hänt mig. Jag har aldrig varit lyckligare eller mått bättre och det är dig jag har att tacka för det.

you promised me that


ingen blir nog förvånad om jag säger att jag just nu sitter hemma hos matte.. haha, som vanligt. har varit mer här än i min egna lägenhet. men ah, är man nykär så är man. fast jag hoppas att nyförälsken håller i sig mycket länge. helt underbart är det ju! :)

idag blev det en lugn dag i skolan. först samhäll, skriva lite text och sen sluta vi. typ så var det. sen skulle jag ha haft historia, men eftersom vår lärare operarades så tänkte jag att istället för att kolla film så åker jag hemåt och jobbar. så jag raca hem med boran (mattes bil) och satte mig med datorn i knät. lite duktig har jag faktiskt varit. fått mer gjort idag än jag fick hela förra veckan. en klapp på huvudet förtjänar jag fan ;D

nu är jag alldeles själv med, matte är hos anton och fixar bilen. tyckte jag förjänade en paus så har satt på en film plus att jag sitter här nu.
och eftersom jag kan vara världens bästa flickvän har jag städat lite. fast tror ni matte märkte det? nej nej, skit it säger jag bara. ska nog slå honom lite sen : )

haha, jag är nästan förvånad över att ingen granne elr ngn i vår närhet nästan ringer polisen. jag är helt blåslagen och typ skriker hela tiden, (inget snusk) bara för att matte ska jävlas och kittlas och nypas och gud vet vad!
jag har ett fett blåmärke på vaden, men de hände nog på fyllan eftersom jag verkligen inte minns det. men sån är jag på fyllan ;D haha, vild och galen!

nej nu ska jag fortsätta plugga tills mannen kommer och jag får pussa på honom ;$

Baby you're all that I want
when you're lyin' here in my arms
I'm findin' it hard to believe
we're in heaven
and love is all that I need
and I found it there in your heart
it isn't too hard to see
We're in heaven

I'm yours


det hinner inte gå mer än kanske 5 minuter efter man pussat mathias hej då så saknar man honom.. han har verkligen en sjuk dragningskraft på mig.
vi har haft världens mysigaste helg och jag hoppas verkligen att vi har många såna kvar.

jag tänker ju då inte släppa det bästa som har hänt mig!

08 - 08 - 24

she don’t like cocaine, baby just likes how it smells


nu sitter jag på min affärsjuridik lektion. helt okej, peppar mig med Strata - Cocaine. Hittade den på Sanna Brådings blogg och nu vet jag inte hur många gånger jag har lyssnat. Ganska många eftersom jag lyssnat på den i snart två timmar.. haha :)

efter den här lektionen är det projektarbete och sen skolfoto. wow, sista skolfotot någonsin. och snygg för fem öre är man ju då inte. fast det får väl gå iaf.

idag vet jag inte vad det blir egentligen, fika med karin och sen hem när matte har slutat. måste hämta mitt pass med, men smart som jag är så glömde jag plånboken hemma med körkortet. och leg måste man ha för att få skiten. men jag har ju nästan aldrig påstått att jag är smart ;) haha.

nej kanske skulle fixa det sista nu, 20 min kvar av lektionen. skööönt. måste försöka få tag på matte med, tror han ignorerar mig.. eller kanske inte, haha. jag hoppas verkligen inte det iaf :$

förresten så hade jag världens mardröm inatt. helt sjukt var det, spec. när jag vet att det aldrig skulle hända i verkligheten. det var så overkligt men ändå inte. himla tur att klockan ringde, annars hade det kanske hänt ännu värre saker.

jag är faktiskt hungrig nu, men om typ 1 h & 30 min så får jag maaat. pannkakor står det på menyn och det är ju alltid gott ;DDD och huvudvärk har jag med.. inte bra, inte bra.

första natten ensam var det inatt med, har sovit med matte i typ 9 - 10 nätter. ensamt var det, men inatt får jag sova med min bästa! dessutom var han så gullig inatt att han skicka massa söta sms. man smälter. awww

aja nu är det bäst att fortsätta!

louise<3mathias


you're lovely, baby


HELVETE, JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD JUST NU!!! KAN VARA EN AV DE BÄSTA DAGARNA I MITT LIV!!! ÄLSKA MITT LIV!!!

the best thing I ever had!


Min pojkvän är världens bästa. Ni tror att ni har den bästa pojkvännen kanske, men nej. Där har ni fel. Min Mathias är bäst och mysigast! I love you

but nothing left inside


en stor klump i magen och halsen.. inte bra, verkligen inte bra.. jag orkar inte.
och hur kul är det att sitta i ett nästan fullt klassrum när man känner att tårarna är på väg?

close to the neck


om ni ville veta så har jag fått ett sugmärke. lika bra att jag säger det nu, så att folk inte undrar och jävlas hela dagen.
visst, det syns knappt.. men jag ser det och jag hatart!
jävla mathias, han ska få hämnd så det skriker om det.

jag förknippar sugmärken typ med fjortisar och fylla.. jag vet inte varför, men det känns lite dumt att jag som är 18 har ett sugmärke. jag hatar det verkligen. jag har lätt för att få olika märken på kroppen och det sa jag till mathias, men visst skulle han jävlas och sög tag och det gick verkligen inte att få bort honom heller. han är liten, men visst fan är han stark!

aja, ska snart iväg till skolan. har faktiskt bil idag ;D woho! ;D

får se om jag åker hem till finnerödja ikväll igen efter jag och syster har fixat massor ;D

förresten!
ett stort grattis till syster, beatrice, nicklas och mattias som idag fyller! ;D

louise<3mathias


Man, you wanna see this kid, he was so fuckin' unreal


och idag är det söndag.. och det betyder skola imorgon och ingen tias på några dagar :(
har varit med honom i en hel vecka ungefär och jag blir mer och mer kär för varje sekund..

igår var det även fest hos tias's bror, nicke som imorgon fyller 27 ;D grrrattis dude!
haha, snyggt vare igår, intriger, däckande och fylla (Y) finnerödjafester alltså..
och jag mår verkligen som jag förtjänar idag. men jag hade min tias som tog hand om mig imorse :)
och igår var det faktiskt första gången jag och Ida blev fulla tillsammans och jävlar vad kul vi hade ;D

nu jobbar tias och jag sitter hos mamma för att hela tjocka släkten ska komma och fira min syster som imorgon fyller. och sen ska de även fira pappa som fyller om några dagar. alltid trevligt med släkt, fast kanske inte när man mår såhär.
men det får gå iaf. :)

jag vet inte ifall jag ska åka hem till öebro idag eller om jag ska sova hos tias inatt igen.
sover jag hos honom måste jag gå upp tidigt och ta bussen och sover jag hos mig så får jag gå upp runt 10.
men mysigare att umgås med honom och inte sova själv :( himla tråkigt äre..
kanske ska överraska honom sen, bara vara i hans lägenhet när han kommer hem från jobbet. haha, busigt! :D

nej, nu ska jag gå ner och knarka. men vi ses ;D

louise<3mathias


it won't leave me alone


en av mina favoritlåtar och den är gjord av ett av mina favoritband.

Evanescene - My Immortal

I've been dreaming about this since I was a girl


baby, tack för de här två dagarna, tack för att du tog hand om mig igår och ett stort tack för att du är min.
längesen jag både somna och vakna med ett leende på läpparna, men de har jag gjort sen skolan börja och jag fick min man<3
lite svårt var det att slita sig ur sängen imorse.. fast fick mysa en stund innan jag gick till bussen :)

hoppas att han kommer idag.. annars blir det svårt att somna. har sovit med honom varje dag sen en vecka, eller nej. i måndags fick jag vara ensam. och han snarka inte inatt<3

nu ska jag gå och fortsätta plugga på mitt projektarbete. fick lite feedback av min lärare idag och nu kan jag verkligen sätta igång.

louise<3mathias


dare me


jag får träffa älsklingen redan idag och ni anar inte hur mycket jag behöver det! om två timmar tar jag tåget ner till laxå och så väntar han på mig :))) bäst bäst bäst!

nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa lite.

I'M HAPPY

louise<3mathias


I'm sick of looking for those heroes in the sky


tack.. tack för att du inatt verkligen fick mig att inse hur bra du är för mig. du behövde bara säga en mening så blev allt lugnt igen. jag ska inte heller någonstans, inte utan dig i alla fall.

jag vaknade precis efter en mardröm, och mitt hjärta skenade iväg när jag kom ihåg vad drömmen handlade om. till en viss del så var det bara fantasi, men små delar av den var äkta.

jag bryter snart ihop, jag orkar inte med det här längre. jag orkar inte oroa mig varje sekund, varje minut, varje timme och varje dag. låt mig vara.... wow, den här veckan får jag veta om mitt liv är förstört eller inte.

nu behöver jag verkligen en kram från matte. mer än någonsin.
älskling, kom hit...

shine


haha och en annan sak.. i fredags så skulle ju jag, Ida, matte och albin på bio. det blev jag som fick bestämma och då valde jag Hancock med Will Smith. och alla tyckte att det lät bra.

inte ens 3 minuter in i filmen så lutar sig matte mot mig och säger;
inte för att va elak, men jag har redan sett den här

hahaha, fy fan.. tusse.. så klockrent vare, elr ja. kanske inte. synd om matte att behöva kolla på en film han redan sett plus att han bjöd oss andra.. han är för go den där karl'n.

på torsdag så kommer han hit och det tycker vi om :) 3 dagar kvar... aw :(

louise<3mathias


are you for real?


haha, måste bara skriva dagens citat, direkt taget från DianaGabriella

Lolle: Min faster har förlovat sig förresten!
Diana: Ah, vad kul. Är det hon som är gift?..
Lolle & Diana
: .......

Ibland kan man ju undra vad man föddes med för hårfärg ;) haha ;D

in your eyes


I..I..I I love you

jag har haft världens bästa helg med världens bästa karl. sämst att han var tvungen att åka tidigt imorse. nu dröjer det några dagar innan båda har tid att ses... usch, tycker inte om det här.

och du, jag tycker om dig även fast du snarkar. haha ;D

louise<3mathias