you bet, sign me up!


Jahani! Var ett tag sen jag uppdaterade, har haft tid men har inte orkat sätta mig ner.
veckan har varit mys. jobbade i helgen och i måndags hade jag möte med min chef för att få reda på hur mycket jag ska jobba i sommar osv. gick bra.

efter skolan i måndags åkte jag och karin in till marieberg för shopping. köpte parfym till mathias, kände mig extra givmild.
och igår fick jag faktiskt min efterlängtade Lacoste parfym av honom. trots att jag verkligen inte behöver, men han har tittat i badrummet och kollat vilken Lacoste jag inte har. bättre pojkvän kan man inte önska sig :)

tillbaka till tisdagen, var på historian och försökte göra klart mina två sista uppgifter som jag ska ägna mig åt i helgen, eftersom jag inte blev klar i skolan.

igår var det engelska c på schemat så åkte dit och hade lektion och diskuterade. sen efter åkte jag till marieberg och väntade på mathias. åt lunch med honom och försökte hitta en guldfisk. men tro fan att djuraffären inte säljer såna. mycket dumt. får kolla inne i stan någon dag. jag gillar guldfiskar.

efter marieberg åkte vi hem till min far och åt hans specialare, sen lagade mathias och pappa bilen i ungefär 4 timmar. sen hem hit ocvh typ gå och lägga sig. skönt att lägga sig tidigt faktiskt.

och idag då? idag har jag sprungit upp och ner i källaren för att tvätta. snart klar faktiskt. sen när mathias har slutat så ska vi iväg till hans föräldrar för att grilla. MUMS! älskar verkligen att vara hemma hos dem, alltid lika trevligt.

nej, nu måste jag ner till källaren ännu en gång, kanske hörs senare ;)

PUSS!
/ lolläää

you spin my head right round, right round


Jag vet inte riktigt vad det är med mig. Känner mig deppig osv. tycker jag verkligen inte om.
hoppas att fikan med diana och karin blir av imorgon, karin nämde något om det. behöver tid med mina tjejer känns det som. mira jävel och sofie med för den delen är ju lååångt borta.

20 min kvar tills mathias kommer hem, då ska han få en kram och en puss bara för att han har orkat med mig i 8 månader nu. inte ofta han får kramar och pussar bara sådär.

haha, kollar på vad du är vad du äter nu och jag älskar den där cribba! mambo jambo. haha, bäst.
blir på bra humör av såna människor.

nej, nu ska jag göra något annat, men vad vet jag då inte.

hoppas ni har en bra dag och jag ger er veckans bästa låt! Flo Rida - Right Round

PUSS
/ lolläää


sucks


jag mår piss, allt är piss piss piss.
ja, jag tycker synd om mig själv just nu & det har jag inte gjort på länge heller så det är kanske dags nu.

bläää

sucks


jag mår piss, allt är piss piss piss.
ja, jag tycker synd om mig själv just nu & det har jag inte gjort på länge heller så det är kanske dags nu.

bläää

my future?


igår bestämde jag mig för att inte söka till universitet i år. Sista dagen var ju som nästan alla studenter igår för att ansöka för hösten, men jag sa nej. Jag har bestämt mig för att söka om ett år, och då ska jag söka en KY - utbildning som heter "ungdoms- och missbrukarvård" och jag känner att jag verkligen vill jobba med något sånt här.

så mina planer blir att jobba nu i ett år på Miljöteamet, (älska min chef) och sen söka till Örebro Universitet som programmet är på. 2 år är najs med tanke på hur snabbt jag blir skoltrött :) Eller om jag ska gå en KRUT - utbildning, så att jag kan jobba på Kriminalvården sen. Mycket att tänka på, men som tur är har jag ju ett år till på mig :) Om jag inte söker KRUT nu, inget att göra med universitet. eller nej, jag tror det blir om ett år.

Sååå, om ett år ska Louise börja ordna med sin framtid.

I just want to go to the party she gonna go


Nej, istället för att jag ska sitta framför datorn och tv'n och få världens huvudvärk på det så ska jag gå runt och plocka och damma lägenheten.

förresten så fick jag min älskade byrå i veckan och mina kläder har fått en plats så att dem slipper ligga i fula flyttlådor.

igår åkte jag, mathias, mamma och pappa till mariestad och åt på kinarestaurangen där, extremt mysigt och gott!

hoppas ni har en mysig lördag i solskenet :)

PUSS!
/ lolläää