I'M ALIVE!


ja, jag lever faktiskt :) upptäckte nyss att det var ganska längesen jag uppdatera, som det brukar bli..
det har hänt mycket under tiden som jag inte uppdaterat, vi har tapetserat om hela lägenheten och det är sjukt skönt för nu trivs man verkligen och det känns också som vår.

trots att vi precis har tapetserat så har vi börjat kolla på hus. vi har ringt till några här i F-ödja som säljer ett hus och vi står först på listan om vi vill ha det sen när vi får kolla på det :)

folk tycker kanske att jag är dum som planerar så mkt redan innan jag fyllt 20, men jag trivs med det. jag vill ha ett hus, jag vill ha barn tidigt. (nej, jag är inte gravid) jag är inte den typen av tjej som går på krogen varje helg. någon gång ibland tillsammans med tjejkompisarna är störtkul tycker jag. men jag trivs som bäst i min morgonrock i min sköna soffa. med en bok elr ett bra program på tv'n.
that's me!

i tisdags var jag och mathias på ikea i karlstad och handlade hur mkt som helst till vår nytapetserade lägenhet, nu ser det beboligt ut och vi kan faktiskt bjuda hem folk. mysigt :) sen var det även planerat att jag skulle köpa en guldfisk, men den där sura kassörskan nästan vägrade ge mig min fisk! elr ja, hon vägrade eftersom jag inte kom hem med den. elr egentligen sket jag i det när hon var så avigt inställd mot att jag inte hade ett akvarium som varit igång i minst en vecka innan. trots att jag hade Benny som kunde ta hand om fisken medan vi fixade akvariumet.. nej nej.. fisken kunde dö med för mkt vattenbyten. skitsnack sa Benny när vi ringde honom efter och frågade. (han är min egna fiskexpert)

men iaf så låg Elgiganten mitt emot och jag som var lite ledsen i ögat gick in och kom ut med en ny telefon.. älska mitt teknikberoende. men nu jävlar.. nu ska jag ha den där jävla telefonen tills den faller sönder!

så var det med det.

nej, nu ska jag fortsätta läsa min mysbok. så vi får se hur lång tid det tar innan jag uppdaterar igen. hoppas att ni lever iaf :)

PUSS!
/ lolläää