what's a mugshot?


Jag sitter just nu och kollar igenom den andra säsongen av CSI:Miami som jag fick av min mor i julklapp. Och i ett avsnitt så handlar det om en förståndshandikappad man som blir vittne till ett mord. Och jag kan inte sluta tjuta, han är så söt och så är alla så jävla snälla mot honom.. Speciellt Horatio.. Jag är inte säker, men jag tror att Eugene (mannen) blir mördad senare i avsnittet, och då vet jag någon som kommer ligga och stortjuta säkert en timme efter att det är slut.


Horatio: Have you ever looked at mugshots?
Eugene: Yeah... What are mugshots?

Ahw.... Hans röst låter så ynklig.. Och hans slips!!! Han vill att slipsen ska vara perfekt..

Nej, nu ska jag fortsätta kolla klart och torka mina tårar.

PUSS!
/ lolläää

"calm yourself", he says to me


Hallå där ute i vintern.. Eller man kanske inte kan kalla det vinter.. Igår när jag gick ut med soporna efter kalaset, elr kl var runt 23 faktiskt så hade jag bara på mig linne, men jag tyckte inte ens att det var kallt. BU  för vintern 2009..

Förresten, är det bara jag som totaldissar Idol i år? Och även finalen?
Har tyckt om det, iaf ett litet tag, men inte nu. Jag slår över till en annan kanal om jag ens ser reklamen för skiten. Tur att det är slut efter idag. I alla fall för ett år framåt..

Idag har jag bara sprungit upp och ner till källaren och tvättmaskinen. Plus suttit och nördat the sims 3, i väntan på att min man skulle komma hem.

Och nu sitter jag vid den här datorn och väntar på att min far ska ringa så att vi får åka upp till Laxå och hämta honon från ESAB's  julfest.
Mathias sitter vid sin datorn och spelar the sims nu. haha, vi turas verkligen om det där spelet. Egentligen skulle vi köpa ett spel till.

Nej, nu ska jag kolla klart på Underworld. Ha det sååå brrra! :)

PUSS!
/ lolläää

sweet baby boy



the coldest story ever told


Imorgon är det den 10 december och det innebär att Mathias fyller år och lägenheten kommer fyllas med hans släktingar. På lördag är det min släkt som kommer, eller ja. Den närmsta familjen. Mamma, pappa, mormor och styv -  morfar. Men det är mys.

Imorgon får jag även hem massa kläder, jag  har fan inte köpt kläder sen jag åkte till Spanien. Ett år sen. Eller jo, köpte ju en studentklänning, men det kan väl inte räknas? Haha.

Jag kommer få äta smörgåstårta i flera veckor framåt känns det som, vi har gjort en till imorgon och en till på lördag. Herregud.. Kommer ju inte vilja se en enda smörgåstårta till sen efter det.

Nej, nu måste jag gå och lägga in i diskmaskinen. Hårt jobb.. ;)

PUSS!
/ lolläää

i'm gonna run to you


Jag tänkte på en sak idag när jag öppnade min chokladkalender (ja, jag är fortfarande 7 år :$) och det är att jag kommer faktiskt vara hemma på Mathias födelsedag, (på torsdag fyller han 22) vi har varit tillsammans i ett år plus 3 månader, elr ngt sånt, och jag har inte firat hans födelsedag. Haha. Lite sjukt. Jag rymde ju till Spanien i två månader.

Och vet ni vad?
Beslutet att åka trots allt nytt i mitt liv var mitt livs bästa beslut. (Än så länge)
Jag växte verkligen på den resan och jag fick vänner för livet. Det tackar vi för.
Den 15 dec 2008 sa vi hej då, en del föralltid. Men en väldigt stor del fick jag träffa igen i mars 2009, men då på svensk mark.

Nu räknar jag dagarna tills jag får krama om dem igen.
Ni är saknade! <3