everybodys longing for the weekend


Oj oj oj. Helknasig vecka har det varit.
Inställda lektioner och gud vet vad.

Igår vaknade jag runt halv 9 av mamma som ringde och sa att jag hade tid kl 10 hos tandläkaren i Kumla, så upp dit och få något läkemedel i tanden.. hur kommer det sig att jag alltid får dem där läkarna som kommer från utlandet, och som bryter något så enormt? förstod knappt hälften.

ska dit igen den 30 mars elr ngt.

hela helgen är fullskriven också, idag är det kalas hos faster och thomas, imorgon ska jag kolla balklänning, sen middag hos mattes föräldrar och efter det blir det bio med karin och nicklas. riiiktigt mys. är verkligen förväntansfull inför filmen, "män som hatar kvinnor" älskar böckerna och hoppas att filmerna blir minst lika bra.

söndag blir det bara mys med mathias :)

nu ska jag hoppa in i duschen, hoppas ni har en bra helg! :)

PUSS!
/ lolläää

like that


I know I may be young, but I've got feelings too
And I need to do what I feel like doing
So let me go and just listen

All you people look at me like I'm a little girl
Well did you ever think it be okay for me to step into this world?

förövrigt älskar jag Mathias mamma, Carola. En av de roligaste människorna som finns.


YEAH!!!


Jag vet inte om jag har berättat om min morbrors underbara sambo Katja.
Henne har jag tyckt om sen första början. Hon har varit en stor del i mitt liv, 11 år och jag har alltid kunnat anförtro mig åt henne. Hon är en sån som förstår allt och ingeting. Dessutom har hon ju gett mig världens underbaraste kusin :)

Nu ringde hon precis och har lagt in ett gott ord för mig för hennes chef så imorgon ska jag ringa och kolla om det klickar :) sen blir det Marieberg varann helg :) om jag har tur vill säga.

Katja, jag älskar dig!

just like it should be


Igår var det som sagt dags för party med mina bruds'. och det blev en succé. först drinkar osv hemma hos mig, sen när  min man kommit hem så fick han skjutsa upp oss på stan och där begav vi oss till Björnstugan som typ var tom, men efter en halvtimme kom det lite folk. upp och dansa och sen hem för efterfest med Diana och Mira. Karin dissa oss och åkte hemåt. fyyy'. la oss runt 3 tiden inatt och seg som jag var gick jag upp runt 11 och fick se mina små vänner göra sig ordning för att åka hem. usch vad jag kommer sakna dem när dem är på praktiken.

Idag har jag varit allmänt seg och mått halvdåligt, men det är det värt. Mathias har passat upp på mig massa :) chips, dricka och pizza. perfekt bakisdag om ni frågar mig!
sen har vi även diskuterat bilköp, hundköp och lägenhet efter sommaren ifall jag får ett riktigt jobb :) älskar att göra planer för framtiden, känns så otroligt tryggt tillsammans med Mathias :)

förövrigt går mina tankar till en speciell vän.. jag finns här för dig, alltid<3 vi fixar detta tillsammans älsklingen.

nu funderar jag på en dusch och sen krypa ner i soffan med min man som förövrigt har suttit i snart två timmar och spelat sims.. beroende har han blivit.. ;)

aja, hoppas ni har haft en lika bra torsdag som jag!

PUSS!
/ lolläää

parrrty


en sak som har muntrat upp mig är att jag på onsdag ska ut med mina alldeles egna brudar! :) god dricka, dans och trevligt sällskap är vad jag behöver just nu :)

breaking down


seriöst, just nu vet jag ingeting alls.. jag är helt borta känslomässigt och vill bara sätta mig i ett hörn och gråta i flera timmar. förra veckan kan ha varit en av de värsta veckorna i mitt liv. på grund av det som sas så har jag knappt sovit någonting alls nu och jag har aldrig varit tröttare. jag vill inte behöva vara orolig för det här..

been doing this for too long


Nu har jag fått ihop fyra sidor, snart fem på mitt arbete om personlig försäljning. Och nu börjar jag även tröttna ganska hårt på det, speciellt när jag inte alls tänker på skolan just nu. Finns ganska mycket mer att tänka på, t.ex på vart jag ska bo..
Nu har jag blivit lite munter, men bara lite. och jag har Mathias att tacka för det, bäst är han på att skicka gulliga sms när man behöver det som mest. tack älskling<3

the situation is so sick..


Inte ens när jag fick se både en Hummer och en Volvo XC90 precis vid skolan blev jag glad..

you don't mess with me


Jag är så himla arg så det finns inte. Det här känns ju så jävla bra. Har jag inte nog med saker att tänka på just nu?! Ska jag behöva oroa mig för det här också.. NEJ TACK!

honey, kiss me!


längesen jag slängde in en bild på min andra man, rickard wallin,
så varsegod  och njuuut!

by the way


förresten.. killen som sjöng precis, jonathan fagerlund. han har jag lite skvaller om! ;) hahaha :D det är så att Lisa, en tjej som var med mig i Spanien går i samma klass som honom. så jag veeet! expressen och aftonbladet, riiing mig! :D eller Lisa som vet ännu mer

tick tock


oj oj oj säger jag! jag hejar absolut på Nina Söderquist idag gällande melodifestivalen. vilken röst och låten är både pop och hårddrock. passar hennes röst hur bra som helst. tjejen har talang!

idag har jag legat i, fast inte gällande plugg.. fick sovmorgon tillsammans med mathias, inte ofta. sen drog han till jobbet runt 2 och jag drog till mammsen, åt och umgicks. jag lånade bilen och åkte till laxå för att handla lite småsaker. sen kom jag hem till mathias och sen dess har jag städat, plockat och möblerat om. möblerade i badrummet. myyys blev det må jag säga.

förresten, så älskar jag Petra Mede!
nej,  nu ska jag prata med Sofie och kolla melodifestivalen :)

PUSS!
/ lolläää

work work work


HA, Louise Cecilia Persson kan nu säga att hon har ett jobb! Eller ja, jag ska in på måndag och prata om allting med chefen, låter det bra så säger jag ja och jag är anställd!

STD, här kommer Lolle!

the time we spent


just nu sitter jag på min historia lektion, vi har fått i uppgift att skriva en roman om 2 eller 4 stycken olika revolutioner. och eftersom jag siktar högre än g så måste jag skriva om alla 4 som vår lärare har valt ut, har börjat lite smått men nu känner jag tråkigheten smyga inpå mig.. usch

inte blir det bättre av att jag för en halv timme sen missa ett samtal, kollade upp numret på nätet och det visade sig att var från ett jobb som jag sökte för en månad sen ungefär. HMPFF. ska aldrig mer gå på toaletten, jag säger då det..

dessutom är jag sjuk nu igen. näsa rinner, jag hostar ibland och huvudet känns allmänt segt. jag vill bli friiisk. gör mig frisk någon!
hoppas ni har en roligare och bättre dag, även friskare.

PUSS!
/ lolläää

DANCE!!!


Just nu sitter jag och kollar på tv, MTV's America's Best Dance Crew och ni kan inte ana hur mycket det kliar i benen när man ser dem dansa. Jag är dansare i hela kroppen. Det känner jag nu och jag har aldrig tidigare ångrat mig så här mycket att jag la av min "karriär" och min hobby.

Dansa var det bästa jag visste, man var verkligen en del i en grupp och man skrattade och hade kul tillsammans varje träning och när det var dags för avslutningen i Hallsberg..

Man hade  mer än 300 personer som satt och kollade på en plus alla andra dansare. När man kom ut från sidan och in på golvet..! Man rös och man log.. Och sen när musiken drog igång så fick man på sig pokerfacet och tog i med hela kroppen. BÄST BÄST BÄST!

Nu är jag verkligen taggad för att börja igen, men det är lite försent, för nu har alla kurser på nästan alla studio's dragit igång. men till hösten..! då ska dansar lolle dra igång igen. antingen show igen eller också hip hop som är ett stort intresse för mig, är även hiphopare i musikstilen. så hösten 2009!