before I forget you


men öppna du den där dörren, ta på dig skorna, måste jag ta sönder dig?
för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

jag måste stoppa dig, stoppa dig, stoppa dig
jag tänker stoppa dig, stoppa dig
snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig för

ingenting är som det va, ärligt vad har jag kvar nu?
ingen ny prick på din hals, ingenting ingenting alls
har ingenting att lämna tillbaks, inte en endaste vas
ringer men får inget svar, det är ingen som ringer tillbaks

tänker för mycket på dig
snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig jag tänker för mycket på dig
snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig jag

ooh jag vet var du jobbar o handlar, var du tar bussen o var du gömmer dig
mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig
hjärtat brinner, jag springer, stannar när du märker att jag förföljer dig
för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig


I run away..


Ja, jag är sur. Klart att jag blir det när du bara sticker iväg och tar allting så självklart. Sen kommer du väl hem och säger; saknat mig? mitt svar då kommer vara, HMPFF.
du sa att det skulle ta max en timme, nu har det gått en timme och mer. jag är ju inte förvånad.
hade  varit en annan sak om det varit något om jobbet, men detta? varför ska just du? varför inte albin eller någon? nej, självklart frågar pappa dig.

tack pappa för att du föstörde mitt humör och min myskväll.

NOT GOOD


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4260660.ab
inte bra..

fake it like a god one


yep, nu är det måndag och det innebär psykologi och samhäll för min del idag.
vaknade vid 10 i 5 imorse av mathias klocka.. lika roligt varje gång, spec när han inte stänger av utan snoozar. runt 6 fick jag upp honom med hjälp av hans mamma som ringde. haha, han behöver två damer som får upp honom om dagarna.

det spelar ingen roll hur lång tid jag verkar ta på mig, när det gäller smink o kläder. jag är klar på 10 min! jag blir tokig. jag vill ju att det ska ta tid så att jag inte behöver vänta på typ buss. nu har jag 20 min till godo och har ingen aning om vad jag ska göra. väskan är packad, jag är sminkad och klädd, syster är vaken och jag har druckit thé. fast vet inte om jag orkar göra något mer.. får väl spana runt lite på bloggar. kanske bädda sängen?

ja, får se vad jag gör av tiden.

ha en bra dag!

PUSS!
/ lolläää

but no matter what you'll never see me cry


Jag har tänkt på en sak nu ganska länge och det är att jag aldrig verkligen kan öppna mig för en person..
Det finns saker som jag inte berättat för någon, inte för någon av tjejerna i klassen ( de är jag mest öppna för ) och inte för Mathias eller Ida heller.

Mathias försökte
förstå mig igår och jag var så otroligt nära på att berätta allt för honom, för vad är ett förhållande utan tillit? Men i den sekunden som jag försökte forma orden så försvann dem och jag sa;  "nej, det var inget."
Jag vet att han verkligen vill mitt bästa och att han älskar mig. Så varför kan jag inte bara berätta allt?
Varför kan jag inte berätta för tjejerna? Varför kan jag inte gråta inför mina bästa vänner och pojkvän? Är det för att jag inte vill visa mig svag eller vad är det om?

För jag
tycker inte det är fel när en kompis gråter, men när jag själv gör det.. Inte ens när jag var sjuk och hade så ont att jag grät för varje rörelse kunde jag visa Mathias det, utan jag vände mig åt andra hållet och väntade på att han skulle somna så att jag då kunde gråta..

Det måste vara något som är fel. Jag vill kunna berätta allting och gråta inför dem jag älskar mest. Enda gången jag gråtit inför folk var på farfars begravning. En gång på snart 19 år.

Jag vet
inte..

carmen electra


alla som känner mig vet att jag har en stor kärlek inför en speciell kvinna och att jag nästintill skulle göra vad som helst för att få träffa henne, den kvinnan är ingen mindre än Carmen Electra. Hela min dator är fylld av bilder på henne.

Kvinnan har verkligen allt!
Utseende, humor, personlighet & kroppen.
Om jag fick välja så skulle jag lätt vilja se ut som henne. Finns ingen vackrare.

Så Carmen, här har du ditt största fan!


grown up


nu har jag gjort beställningen och jag kan nog ärligt erkänna att jag aldrig tidigare har känt mig såhär vuxen.
och jag gillar det faktiskt.

abortion


Visste ni att varje år i Sverige så genomförs det mer än 30 000 stycken aborter?
Jag kollar just nu på "Dokument Inifrån". Skulle ha kollat på ett program om alkohol och barn för samhällskunskapen men så hamnade jag på en dokumentär om aborter och inom 3 minuter så sitter jag och tjuter. inte för "barnen", visst. det är jättehemskt att döda ett barn, även om det är foster. men för vad kvinnorna får genomgå, det är inte helt lätt. det är inte bara att ta ett piller och så försvinner det. utan det är en process som kan ta upp till en vecka om man tar det medicinska alternativet, man får först ta tabletter och åka hem, komma tillbaka inom 3 dagar och ta mer tabletter och sedan stöts fostret ut.

Och jag tycker att det är helt sjukt med människor som är emot abort. tänk på de kvinnor som blivit våldtagna av en okänd man? ska de behöva kolla på det barn som det dådet har gett dem? det är inte Gud, staten eller männen som ska bestämma, det är kvinnans egna val. och jag förstår inte heller varför det är en politisk fråga fortfarande. varför inte bara godkänna fria aborter helt och låta det vara så för all framtid? Sverige har haft fri abort sen den 1 januari 1975.

Jag tycker att det är fel om man är tjej och tänker; "men nej, ingen kondom. blir jag med barn så är det bara att göra abort". man ska inte använda abort som preventivmedel, det är fel. då finns det för 170 kr/engångskostnad tills man är 20 år p - piller, p - stav eller sprutor (om man redan har barn). eller självklart kondomer som också skyddar mot sjukdomar. man är inte cool om man har sex utan skydd. för hur cool är man egentligen om man har HIV/AIDS? Visst, det är inget fel med att ha sjukdomen. men det är fel att man inte har skyddat sig. man kan aldrig veta vem som har sjukdomen, det går inte att se på folk.

(nu kanske jag blir för privat, men detta har säkert hänt flera tjejer och killar)
jag har haft sex en gång med en kille som jag visste hade haft många tjejer innan mig, och vi hade inte kondom. fråga mig inte varför, för jag har frågat mig själv det 1000 gånger om och jag har inte kommit fram till ett svar. jag var livrädd för både graviditet och sjukdomar. jag känner att jag hade världens tur som inte fick något av det. och jag kände mig så dum också eftersom jag innan detta tillfälle alltid har haft kondom och även har sagt till mina vänner att använda kondom. jag är en kondomförespråkare. så enkelt är det.

Jag har världens tur just nu, ifall jag skulle bli med barn nu, denna vecka ungefär så vet jag att jag har en underbar pojkvän och familj som skulle stå bakom mitt beslut vad det än skulle bli. som jag ser på det nu så skulle jag göra abort. jag skulle inte kunna ta hand om ett barn, jag går i skolan och är enligt mig själv fortfarande ett barn trots att jag fyller 19 om två månader. jag har inte ekonomin och trots att pojkvännen har jobb så skulle vi inte kunna leva på bara den lönen. inte med allt som kommer till.

Jag förespråkar
inte abort heller egentligen, men om man inte har någon annan utväg så är det okej. men det är fel att använda abort som preventivmedel.

Detta var
nog ett av de mest ingripande inlägg i min blogg, men abort och HIV/AIDS är två saker som berör mig på olika sätt.

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=919011

(snälla kolla på dokumentären, man lär sig så otroligt mycket)
http://sv.wikipedia.org/wiki/Abort

for all the teardrops in our eyes


mhm, det är ju så kul när man tror att man är frisk, men dagen efter så kan man knappt röra sig. trodde att jag skulle slippa vara sjuk mer än tills igår, men kroppen tyckte annorlunda tydligen. nacken är stel och jag kan inte röra den och min hals, CP HALS! byt med mig snälla..

och ingen är hemma och kan tycka synd om mig. syster är i skolan och mathias åkte förut till finnerödja. det är bara jag och en tv som inte fungerar. jävla comhem elr vad vi har. så får roa mig med att plugga.

igår kväll var det lite roligt, vi åkte och hyrde några filmer eftersom tv'n inte funkade då heller,  och åt semlor till. helt plöstligt så trycker mathias till min semla i mitt ansikte fast den hamna bara på munnen ungefär. och då blir jag tokig och pratar inte med honom på några min. seeen tar jag min hämnd! precis när han ska ta ett bett från sin tar jag tar i grädden på den och smetar i hela hans ansikte. så hela kvällen lukta han sur grädde. HA, man ska inte jävlas med louise persson!

nu ska jag leta efter en engelska artikel. ha det bra så hörs vi säkert sen!

PUSS!
/lolläää

I can't tell you something that ain't real


detta skulle egentligen ha publicerats igår, men blogg.se krånglade.. hmpff!

Jippie säger jag bara.. igår vaknade jag med lite halsont, ingeting konstigt med det tyckte jag då. men senare på dagen vart kroppen helt öm, feber och huvudvärk. jag konstaterade att jag hade någon form av halsfluss som jag brukar ha oturen att få. men igår kväll blev det värre än värst. aldrig varit med om något värre. kunde inte röra mig i sängen utan att tårarna börja rinna. men lyckades somna iaf. och imorse när mathias åkte till jobbet så kände jag att halsen var värre och då ringde jag mamma och bad henne ringa vårdcentralen.

mormor kom och hämtade mig för jag vågade inte köra.. då är det illa när jag känner att jag inte kan göra något utan att nästan svimma. vi åkte upp till laxå och där fick jag ta ett halsprov, men det visade negativt så sköterskan trodde att jag hade en form av influensan.. :/ kom hem runt 9 tiden och la mig i sängen.. och där har jag legat sen fram till kl 2 då mamma ringde. gick upp alldeles svettig för att duscha.. kände mig lite bättre. hittade även naproxen så halsen är nästan bra nu och febern har sjunkit ganska rejält.

nu väntar jag på att mamma ska komma med mediciner och på att mathias ska komma hem med nya soffan. har tröttnat på soffan vi har nu eftersom jag låg i den hela dagen igår och nån timme nu..

nu sitter jag även här i sängen och tycker synd om mig själv. det anser jag att jag får göra. jag kan inte ens plugga och det behöver jag göra.. engelskan är en stor sak.. usch!

hoppas verkligen att jag kan äta lite sen.. har inte ätit sen i onsdags förutom kanske 3 mackor.. bläää.

nej, nu ska jag lägga mig en stund till och försöka att inte kallsvettas och må dåligt..

hoppas ni andra mår bättre!

PUSS!
/ lolläää

whatcha' doin'?


Just nu sitter jag på min 5:e och sista lektion denna vecka. himla skönt är det :) lektionen är småföretagande B och jag strejkar. har missat mycket och nu går Magnus igenom vad de andra ska ha prov på nästa vecka, men jag och Karin har det någon gång när de andra har praktik.

Första lektionen var engelska c och vi satt och diskuterade engelska artiklar och fick även höra om Johannas och Emelies Egypten resa. Blev lite långtråkigt med allt prat. Ge mig uppgifter att göra istället! HMPFF.

Denna vecka har varit brrra. Efter skolan så har jag pluggat och umgåtts med syster och pojkvän. igår så tvättade vi och sen gick vi upp och åt glass, chips och mös tillsammans i vår lilla soffa. mannen hade också köpt mig och syster en lampa till vardagsrummet. mycket behövligt. han hade till och med satt upp den. jag är stolt!

Imorgon blir det att åka hem till finnerödja och hela helgen ska jag spendera åt att lägga upp min tid gällande plugget som ska göras klart och mina betyg. sen prata med syon om olika alternativ :)

Nu ska dem börja prata om massa matte. usch! jag vill härifrån och hem. jag måste städa och plugga plus packa!

nej, nu ska jag strejka vidare på MSN! HA!

PUSS!
/ lolläää

the uncovered truth



I tried to forgive, but it's not enough to make it all okay


Klockan är snart halv 12 och jag är vaken och har varit det sen kl 8.30.. oj oj oj säger jag. kände att det inte var någon idé att somna om imorse när Mathias åkte till jobbet, börjar ju skolan imorgon och jag måste ju kunna sova ikväll. har redan hunnit med att vara hemma hos mamma en sväng, äta frukost där och sen packa lite tvätt som jag hade med mig från Spanien som ska med upp till Örebro sen.

Har blivit förkyld nu också, näsan rinner och jag nyser ungefär hela tiden. dumma kropp. trodde att när Mathias var jättesjuk när jag kom hem från Spanien så skulle jag bli sjuk direkt, men nej, det kommer nu.. en månad efter. inte så himla kul om du frågar mig, men så är det..

Känns helt okej att börja skolan imorgon, äntligen något att göra om dagarna, måste se till att skaffa mig ett jobb med. är ju ledig på torsdagar och fredagar så lika bra att jobba då ist för att bara vara hemma.

Idag fyller även svärfar år. ingen aning om hur gammal, men grattis Leif! ;D blir en snabbfika hos dem sen när Mathias slutat jobba och innan vi åker upp till Örebro. ska även be min syster om hjälp att färga håret ikväll. elr ja, tvinga henne ;) stora syskon kan de där med att tvinga, trooo mig.

Ska nog fortsätta med att städa undan lite här och packa det sista av mina saker.

PUSS!
/ lolläää

Russian Roulette is not the same without a gun


Ja, jag lever faktiskt.. Haha, har avskärmat mig från datorn ungefär och bara njutit av mitt sista jullov. Har redan hunnit bli ett nytt år och det kommer hända så otroligt mycket det här året. Studenten är en stooor sak. Balen också. Men mest den där underbara studenten, fast den är jag också livrädd inför. Ingen trygghet efter den 5 juni. Inget att göra om dagarna, ifall jag inte haft turen att få ett jobb.

Vad kommer jag minnas mest då av 2008?
• Nyår tillsammans med Diana & Sofie i min första lägenhet
• 18 år och KÖRKORT!!!
• Ny lägenhet och sambo med syster
• Världens bästa sommarlov
• Mathias
• Alla mina vänner som tagit körkort, spec. Diana
• SPANIEN tillsammans med underbara människor
• Första julaftonen med Mathias
• Få fira nyår med min bästa vän, Ida & andra otroliga människor som man saknat under 2 månaders tid
Nyåret tillsammans med Diana & Sofie var så otroligt mysigt. tacos, ost och kex, film och MYS. Sen en sväng till torget i Kumla.

Sofie kommer ju också hem det här året! Och det tycker vi ju absolut om :) lilla Nossan, min Mini.

Får försöka uppdatera bloggen lite mer, men eftersom jag har ett så skönt schema så kommer jag nog lyckas ganska bra med det. Går två stycken heldagar och en halvdag :) sen 4 dagars helg. hur najs är inte det på en skala?

Ska även designa om bloggen så att den blir najs. När jag får orken vill säga ;)

Men nu ska jag kolla vidare på tv och internet och se om jag hittar något intressant :) Ha det så bra alla!

PUSS!
/ lolläää