oh boy


Min chef ringde mig för inte så länge sen och frågade om jag kunde tänka mig att börja jobba heltid redan nästa vecka. Ja visst säger jag. Alltid lika bra med pengar, eller hur? Men sen när jag kollade i min arbetskalender.. då insåg jag att min första lediga helg eller ens dag kommer i september. Kul. Värsta är att Mathias har tagit semester under tre veckor som börjar just nu på måndag. Fast nu kommer ju han få veta hur det är att gå ensam hela dagarna.

Men som Mathias sa, det blir ju pengar. Och pengar behövs ju alltid.

Nu ska jag ta och göra mig en kopp té och sen lägga mig i sängen och läsa. Blåser alldeles för mycket här för att jag ska ge mig ut. Ikväll blir det mys hos Mathias föräldrar. Alltid lika trevligt. :)

PUSS!
/ lolläää

empty house


Jag orkar nog inte lägga in bilderna tyvärr. Blev helt slut efter min kvällsmat. Så nu ska jag spela the Sims och vänta på att karl'n i huset slutar jobba :)

PUSS!
/ lolläää

when we first met


Nu har jag städat och donat i precis hela lägenheten. Inte ens badrummet gick säkert. Har även fixat ett litet "kontor" här. Jag var faktiskt lite gullig mot Mathias idag, tycker jag i alla fall. Efter jobbet så väntade jag på att Marieberg skulle öppna och sen köpte jag en skrivare till honom. Den han ville ha också. Nu hoppas jag bara att han vill ha något annat, som jag kan köpa till honom i ett års present. Han är jättesvår att köpa presenter till. HMPFF.

Jag har också tagit kort på lägeheten nu också, men ska lugna mig med att lägga in dem. Först ska jag ta en dusch :)

Lite konstigt är det faktiskt, att jag ens funderar på att städa när jag har det som "yrke". Men det är så det är. Är man knäpp så är man.

Älskar verkligen den här bilden. Fråga mig inte varför, för jag har ingen som helst aning :)
Snodde den ifrån Spanien Klaras blogg ;)



PUSS!
/ lolläää

It's gonna be exactly like in a movie


Upptäckte att jag inte uppdaterat på ett tag nu. Och ärligt talat har jag inte känt "ro" för att kunna sätta mig ner och göra just detta. Men mycket har hänt sen dess. Eller ja, inte mycket egentligen. Jag har jobbat, men inte överdrivet mycket. Och det är rätt skönt faktiskt. Men nu har mina helger dragit igång på riktigt, jag jobbar helg nu i en månad. Mina vanliga pass + extra. Sen om tre veckor blir det heltid i en månad + mina vanliga helgpass. Skönt att jag inte jobbar varje helg då. Segaste dagen är lätt lördag då jag måste åka till jobbet kl 5 på morgonen. Men jag klagar inte sen när lönen kommer in den 25:e. Det är najs!

Förövrigt så har Diana kommit in på högskolan i Kalmar. Gú så kul! :) Men det är inte sååå kul att hon faktiskt flyttar sen i augusti. Mira vet jag inte om hon kommit in i Lund? Vad jag har fattat det som så är hon på Hultsfred nu och lever loppan :) 
Nu blir det bara jag, Karin och Sofie kvar i länet. Men vi kanske klarar oss? Vi får se, vi får se..

Matte och jag har köpt oss en ny soffa. Den goaste någonsin. Dyr som ini helvete. Men en klar investering. Nu tänker jag som en entreprenör ;)
I höst kommer vi troligtvis att tapetsera om och det ska bli skönt att slippa de här gula tapeterna. Vi har gult i vardagsrummet, gult i sovrummet och liiite gult i köket. Inte det snyggaste, men ändring ska det bli på det :)
Tänkte ta lite kort och visa dem som aldrig varit här, men jag upptäckte sen att det var lite stökigt.. Får städa imorgon och ta kort då :)

Jag har även gjort adressändring nu (ÄNTLIGEN) och vykort kommer till dem flesta :)  Bra att göra det nu i juli när jag har bott här sen i februari. Men ingen kanske är förvånad över att jag skjuter på allt? (A)  "I KNOW YOU LOVE ME!"

Om en månad har jag och Matte faktiskt hållt ihop i ett helt sjukt år. Jag förstår inte hur det har kunnat gå så snabbt. Men jag var ju borta i två månader och haft mycket med skolan så det kanske inte är så konstigt? ;) Men jag är lyckligare än någonsin och jag har hittat på en ny lek: "den perfekta hemmafrun". Flera gånger har jag haft maten klar när Matte kommer hem.. DEN NI! Sen har vi även börjat veckohandla och göra matmenyer. Känner mig så sjukt vuxen. Oj oj.

Och nu till lite tråkigare saker. Jag vill inte berätta rent ut då jag har mina aningar om att någon som berörs läser detta. Men jag tycker verkligen inte om att komma hem till någon och sen då för höra saker som är fel. Och jag vet att min syster inte vill det heller, vi kanske är relativt vuxna, men inte inför detta. Så, kan du inte hålla käften inför dem personerna och ta allting med den som du säger att du älskar?  Eller just ja, ni pratar ju inte. Jag har faktiskt inte tid med att lyssna, eller lust heller för jag känner att du pratar så mycket skit om just detta. Du gör ju inget själv! Varför ska du lägga allt ansvar på henne för?!
Jag var så nära på att börja gråta hemma hos denna person, bara för att det blev alldeles för verkligt. Jag vill inte vara med om detta igen. Ni får fan ta och lösa det här. Gör vad ni vill, men såra inte Sara eller mig. Sara har alldeles för mycket att göra med skola och flytt just nu och jag har mitt jobb och egna förhållande att tänka på.
Så nu vet ni det.
Vad bra jag är på att inte berätta rent ut.....

Aja, nu är det som det är.

SKa upp till Ida sen en sväng tror jag, lite party. Fast blir inget dricka, vissa ska ju upp och jobba imorgon.
Förresten så älskar jag Spotify. Och jag betalar för det. HA, jag har blivit laglig. Kände att 100 spänn i månaden inte är så mycket. Ännu en bra investering :)

Nej, nu har jag faktiskt uppdaterat klart :) Får se hur lång tid det dröjer nu :)

Ha det så bra!

PUSS!
/ lolläää