bad ass


nej, jag är verkligen helt otaggad för allt just nu. jag är otaggad på skolan och jobbet så in i... idag träffa jag min chef och fick reda på mina nya "områden". hur fan ska jag hinna med allt bara på några timmar? jobbar 4, 5 på lördagar och 3 på söndagar. låter mycket, men om ni bara visste hur mycket som ska hinnas.
orka clas ohlsson? nej, ge mig tillbaka gina tricot!!!

och studenten. ge mig studenten imorgon! orka med allt?
nej nej nej.

dessutom så suger vädret och gör mig mer otaggad. plus att halsen värker. jag kan inte vara sjuk när jag måste stressa som aldrig förr. det pallar inte louise, jag vet hur det blir.

BLÄÄÄ

nu ska jag åka och hämta min man från jobbet. hoppas han kan göra mig på bra humör, inte säkert. men han gör alltid sitt bästa.

PUSS!
/ lolläää

having a baby?


herregud. nu när det börjar bli vår så kommer alla bebismagar och barnvagnar fram överallt.. "känner" minst 4 stycken som ska få barn snart, och de är alla i min ålder. är jag tokig som inte vill ha barn nu?
mathias skulle älska om vi fick barn nu i år elr ngt, men nej nej nej. jag ska ha barn efter jag har gift mig. så först får det bli bröllop och sen ungar..

men det är otroligt svårt att inte vilja skaffa barn redan imorn när man är hos carola och leif och daniel är där. (mathias brors barn som snart fyller 2)

det vart så dumt i lördags när vi var där och mathias och daniel satt i soffan och mös tillsammans och mathias mormor kom och säger: det där ser riktigt bra ut mathias! 
och jag får panik och säger; minst 4 år kvar..!!!

förövrigt är Daniel världens sötaste unge och man blir bara glad när man träffar honom. mysunge! samma sak med mina kusiner, Nellie 2 år och Sanna snart 1 :)

och alla små kläder med nalle puh på! mitt hjärta smälter. när jag väl får barn, nalle puh för hela slanten!

inga barn för louise persson och mathias gustafsson förrän louise är 23! så är det bestämt :) gäller bara att få mathias att inse det..

men jag ser verkligen inte ner på dem som skaffar barn tidigare än 20. absolut inte. känner dem att dem klarar av det och är mogna för det, kör på! barn är mysiga :)

PUSS!
/ lolläää

rest in peace


Vila i frid..

engaged


som dem flesta redan vet så är jag och Mathias nu både sambos och förlovade. tänkte passa på innan jag packar ner datorn och återvänder hem att visa upp ringarna :)

har en bra bild som kommer från guldsmedens hemsida och en ganska dålig som jag själv tagit.

Själva ringarna är i vitt guld, 18 Karat. antingen är den 4 elr 5 mm, kommer inte ihåg riktigt. sen inne i dem står det Mathias & Louise 09/02/22






Happy B - day to meee!




Måndag:19 år idag och födelsedagar är ju aldrig fel, eller hur?
Fast just nu sitter jag alldeles ensam i lägenheten och har
precis börjat jobba lite på en samhälls uppgift, jag kan vara
duktig när jag vill ;) Skippade skolan idag då jag inte ville
åka in i onödan.. Jobbar mycket bättre här hemma.

Tisdag: Skola, historialektion på eftermiddagen sen
hem och plugga inför historiaprovet som jag ska ha
någon gång denna månad. Måste bara bestämma dag

Onsdag: Skola och engelska lektion på förmiddagen,
läsa upp en dikt som jag har hittat på Internet och ska
även säga vad jag tyckte och tänkte när jag först hitta den
lite svårt.. men jag hoppas jag fixar det, ska kolla lite mer
på den dikten idag tänkte jag. sen lägger jag upp den här
på bloggen då den är väldigt fin :) fina dikter tycker vi också om

Torsdag: Hörde något om att Mathias skulle skjutsa Kim (Linas pojkvän)
till Örebro så får se om jag också hänger på, handla nya blommor
skulle kunna vara bra, då dem jag köpte för 2 veckor sen har dött..
och det med råge.  Måste lära mig att vattna dem.. fy Louise!

Fredag,Lördag & Söndag: Ingen aning om vad som kan tänkas hända, plugga säkert
men får se vart fredagskvällen tar oss.
På lördag fyller vår käre vän Mira år, men visst fan så är hon i Genevé.
MYCKET DUMT!
Söndag blir det nog bara plugg också. Min lediga helg ägnas åt skolan..


Förresten så har det gått skitbra att jobba i veckan och nu har jag tjänat ihop min första tusenlapp
och då har jag faktiskt inte ens räknat med mitt OB ;) HA! Jag börjar bli rik.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite tänkte jag. Det är min födelsedag och jag får göra vad fan jag vill!
Hoppas att Mathias inte blir försenad från jobbet, jag vill kramas. Födelsedagskramar är mysigast. '

Hoppas ni har en bra dag :)

PUSS!
/ lolläää

beautiful


jag måste verkligen tipsa om två produkter som jag kom hem med för nån vecka sen.
har länge letat efter en lotion som jag testade hos min mormor en gång, men har inte hittat den förrän förra veckan.

det är Biotherm, Lait Corporel Anti - Drying Bodymilk med en frisk doft av citrus. helt klart värd pengarna! (http://www.halens.se/ProductPage.aspx?pid=035029&mid=537&sort=0&dir=1#feedback)



Sen köpte jag även en leransiktsmask som heter, också från Biotherm, Biopur Pore Reducer Mask som ska förminska porerna men även göra rent ansiktet med peelingen som finns i masken och man får världens lenaste hy efter. MUMS (http://www.halens.se/ProductPage.aspx?pid=035062&mid=537&sort=0&dir=1#feedback)



nu ska jag faktiskt bege mig till badrummet för dusch och allt vad det innebär :)

förresten så fyller min vackra farmor år imorgon, grattis älskade farmor<3
förövrigt så hatar jag menstider, aldrig varit så instabil som jag är idag och jag har inte ens fått skiten än. jävla piller

PUSS!
/ lolläää

if u seek amy


Herregud. Denna helgen alltså.
I fredags åkte jag och Karin och träffade våra underbara campus människor<3. Det var helt sjukt, kändes inte som om vi hade varit borta från varandra i ungefär 3 månader. Skönt att man har såna vänner :) Kom hem runt 3 på natten och efter 4 timmars sömn var det bara att duscha och vänta på mamma och mormor. Åkte iväg till Degerfors och hittade underbaraste balklänningen! USCH, aldrig sett någon så fin och den passade faktiskt! Nu gäller det bara att den finns kvar :) Annars blir det att leta vidare.

I lördags var det även överraskningsfest för Noren, Anton, Linus och Makko. Himla kul om jag får säga det själv. Tyvärr blev det alldeles för mycket för Louise Persson och det kände hon av igår kan jag lova. Jag har aldrig mått så dåligt varken under en fylla eller bakfylla.

Men idag mår jag helt okej, fast nu kommer förkylningen istället. Och det är inte bra eftersom jag ska åka till jobbet runt 5 imorgon bitti och jobba 5 timmar. Sen direkt till skolan för att ha historia.. OM den där jävla läraren kommer till lektionen vill säga. Det gjorde han ju då inte idag och jag hade kunnat vara hemma. Men tur var det att jag kom för jag fick en komplettering på religionen och den har jag gjort klart. Ska snart ner och prata med Johanna och se vad hon säger.

Får skjuts hem av mamma runt 2 så frågan är ju vad jag ska hitta på nu. Sitta och tagga inför imorgon och för nästa måndag kanske? Det var mamma som påminde mig idag att det bara är en vecka var till min födelsedag. 19 år är ju fan ingen ålder. Låt mig hoppa över den och låt mig bli 20 direkt istället ;)

Förresten så är det bara 3 månader kvar drygt till den efterlängtade studenten och den ska man ju kanske också tagga till.

Undra om jag ska ta mig in till stan och kolla runt lite? Himla bra idé.

Hoppas ni har mått bra under helgen så hörs vi senare ;D

PUSS!
/ lolläää

thinking back


Herregud. Jag fick nyss Lisas dokumentär om campus konkurs och jag är så hääär nära till tårarna. jag saknar allt, jag saknar känslan att vakna upp med massa människor som får en att le hela tiden. tur är att jag får träffa en hel del på fredag :)

Lisa, din film är grym! rysningar
kolla på den om ni vill veta vad som hände med JB's campus i Spanien.

http://www.youtube.com/watch?v=1MdvGYua_ns

work work work!


Idag var det som sagt dags för anställningsintervju. JAG FICK JOBBET!!!
yeeeah. ska gå "kurs" med Gun på tisdag kl 06.00 och sen varannan helg blir det Gina Tricot och Clas Ohlsson som blir mina områden :) asbra lön också om jag får säga det själv, speciellt när man bara jobbar 4 dagar i månaden (än så länge)

jag mår brrra :D

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min historia lektion ska börja om en och en halvtimme typisch. ensam är jag nu med, Sandra lämnade mig för att gå och räkna matte. hmpff, välja matte framför mitt trevliga sällskap, FY!

nej nu måste jag sätta igång med småföretagande b, bara två veckor på mig att ungefär göra klart kursen då min lärare ska bli pappa ledig en månad tidigare eller två månader till och med blir det. sen har vi inte honom något mer. men mys att han skaffar barn :) adoption faktiskt och vi gillar att hjälpa små bebisar.

som sagt, småföretagande B och marknadsplan blir mitt stora fokus just nu
hej på er!

fast först ett stort tack till Nicklas, Mattes bror som har hjälpt oss massor med lägenheten. TACK NICKLAS, bäst bäst bäst!

PUSS!
/ lolläää


new haircut


Nu har Louise klippt lugg igen :) har saknat den. är inte världens snyggaste, får fixa till den :) har inte tagit kort än, får göra det imorgon.

nu har vi fixat och trixat hur mycket som helst i lägenheten, ny säng, mer möbler kommer på onsdag när jag hämtat saker i lägenheten. så på onsdag så är jag sambo på heltid. myyyysigt är det :)

imorgon är det även dags för intervju med Marie. Nervös som aldrig förr. Hoppas verkligen att jag fixar de. skulle verkligen behöva den kicken just nu.

förövrigt så blire jönköping på fredag och jag älskart! :) få träffa alla goa människor som man saknat som en tok :)

nej, nu ska jag kolla på CSI och dricka jordgubbssaft :)

PUSS!
/ lolläää

baby, I LOVE YOU


l