not the answer I wanted


Igår när Mathias lagade mat satt jag framför datorn och nörda Blocket. Jag hamnade på Hundsektionen och hittade världens sötste rottweiler valp! Jag har alltid velat ha en bull dogg eller en rottweiler. Sötaste raserna! Jag satt här och ojade mig. Sen så säger jag till Mathias:
"Men om vi ringer idag så kan vi få hämta vovven på fredag.. Det är ju ödet, vi firar ju 9 månader då. ÄLSKLING!" PLUS att jag la till ledsen röst och hundvalpsögon. Han brukar inte kunna så emot det.. Men tji fick jag.

Jag fick inte det svar som jag ville ha som: "okej älskling. vad är numret?"
Nej då. Jag fick svaret: "Men önska dig en vovve i studentpresent."

PFF! Tror han verkligen att jag skulle gå på den lätta? Sådär sa alltid och jag menar alltid min mamma till mig när jag försökte tjata till mig något. "Men önska dig det i julklapp, konfirmationspresent eller julklapp"
Tror ni att jag fick det? NEHERU!!!
Så Mathias, om du läser detta. JAG GÅR INTE PÅ DET!
Kan ni säga nej till DETTA ansiktet?
















getting used to this.


Jahopp, lämnad ensam igen.. Satt precis med Mathias och Nicklas och kolla på film när Nicklas får samtal om att vissa personer är på macken och fort som fan stack dom. Hann inte ens gå 30 sek.. Jag börjar bli van med att dem två är mackens beskyddare. spec. Mathias.
fast han är ju den som jobbar där som kan allt. inte ens chefen kan allt. men kan ju bero på att Mathias har jobbat där nu i snart 10 år.

NU ni. jag är KLAR med allt inom skolan!!! nu väntar jag bara på studenten. ska jobba fyra dagar nu i veckan så får ju i alla fall något att göra.. på lördag är det ett monsterpass som gäller. 06 - 16.. kommer aldrig orka med det. hoppas bara att tjejen jag ska jobba med är trevlig så att man kan fördriva tiden på det sättet.

aja, nu ska jag kolla vidare på filmen och se när grabbsen kommer tillbaka.

PUSS!


not suprised.


Herregud. Ännu en gång har du bevisat att du inte kan eller vill stå vid min sida vid en av de största dagarna i mitt liv. Är det så himla konstigt tycker du att jag inte anser att du är min morfar? visst, du är morfar. men inte en riktig. jag har två morfäder. en fake och en riktig.
min riktiga är karl - åke som egentligen är min styvmorfar. men han har alltid funnits där, han har tröstat och fått mig att skratta. han är den roligaste personen jag vet och jag vet också att han alltid kommer finnas för mig. till skillnad från min fake morfar. den som folk anser är min riktiga morfar. men jag ser det inte så. en morfar är en som finns där, min morfar finns inte vid mig. han ger mig och min syster pengar på födelsedagar osv. eller presentkort. det är bara vid dem tillfällena som vi träffar honom. karl - åke träffar vi nästan jämt! och det är konstigt att vi inte träffar vår fake morfar med tanke på att vi bor på samma ort. jag bor t.ex. inte ens en kilometer ifrån honom..

iaf.. jag hatar detta. jag hatar att jag ska bli gråtfärdig för att han varken kan eller knappt vill stå och hälsa mig välkommen till livet efter skolan den 5/6. fast ärligt talat kommer jag inte sakna honom den dagen. jag kommer inte göra det.

it's all just history..


Snart är jag faktiskt klar med min historia kurs. har "bara" tidslinjen kvar & novell. novellen blir... åt helvete. men orkar inte bry mig.
funderar på att gå & lägga mig nu. har varit uppe sen halv 7 imorse. var iväg & besiktade bilen & den gick fan igenom! blankt papper till och med. det hade vi verkligen inte räknat med.
sen har det varit full fart hela tiden sen dess. träffade Ida, åt glass med henne, sen kom hennes karl. åt på mathias jobb också. sen dess har jag pluggat & återigen pluggat.

nej fan, ut med linser & in med tandborsten i käften.

god natt på er!

PUSS!


ready!


Nu har jag suttit i ungefär 2 timmar, men jag är klar med min sista uppgift i samhäll! WOHO!
Nu är det bara historia kvar. och det hoppas jag att jag hinner klart i helgen :)

PUSS!


I feel loved!


Jag har faktiskt världens bästa man! Igår efter jag kommit hem från skolan hade han tänt massa ljus och lagat tacopaj till mig. så himla gott var det! han kan sina saker den där mannen.
efter maten kom den alltid så roliga migränen. så jag gick och la mig och mathias kom in ibland och frågade om jag ville ha något. ahw, bäst.

efter jag knarkat och sovit så gick vi ut på promenad och delade ut mina studentinbjudningar till släkt och vänner :)


mathias, du är bäst och jag älskar dig!
nu ska jag gå och påbörja plugget för idag, är snart klar med allt och det känns fettnajs! behöver inte stressa :)

PUSS!


save the world



the bear


nu har det hänt, det som jag verkligen har hatat redan innan.. Joline, mormors hund är borta. Den hunden har funnits i mitt liv i 10 år och det är den mysigaste hunden någonsin. Det kommer inte kunna finnas någon hund som kan ta en lika stor plats i mitt hjärta. Jag kommer verkligen sakna henne, hur hon "pratar" med en, hur hon kommer och vill mysa.. Världens sötaste. Hon såg verkligen ut som en björn.. världens minsta och kanske tjockaste men herrejävlar vad söt hon var.

Joline, eller mitt egna smeknamn på henne.. Jullan. Bättre hund kan man inte önska sig.
Jag älskar dig. eller ja, gjorde ska man kanske säga nu..
Trodde inte att man kunde gråta såhär mycket, men det kan man tydligen. Hon tog en stor plats i vår familj.
Kommer inte vara samma sak nu längre. fan..

you could always find a little more time


Jag tycker verkligen inte om hur saker har blivit nu på sista tiden. Är jag inte värd ett piss längre? Och det sämsta med mig är ju att jag verkligen inte kan säga ifrån. Jag godtar det, ler ett snabbt leende och går därifrån. Sån har jag inte varit förut, utan det har blivit så de sista åren.

Sen är jag så äckligt jävla trött på folk som har kommentarer gällande min och Mathias förlovning. Kan ni inte bara godta att jag är lycklig för nästan första gången i mitt liv? Varför ska ni påpeka hela tiden att jag är för ung, att vi bara varit tillsammans i åtta månader och att vi inte känner varandra? Det hade varit en annan sak om jag hade varit 15, 16. Men jag var faktiskt 18 år när vi förlovade oss och i Sverige så betyder det att man är vuxen när man är 18. Jag är vuxen och lever mitt egna liv.
jag har sagt att jag inte bryr mig om vad folk tycker, men det här tar fan priset för nu handlar det inte bara om mig längre, nu handlar det också om en av världens bästa och snällaste killar jag har träffat. Han förtjänar inte att bli baktalad, det kan vem som helst intyga som känner honom.
Det är mitt liv och jag förstår inte ens varför jag känner att jag behöver försvara mitt beslut. Jag älskar Mathias och jag ser inget slut på vår relation. Det är honom jag vill leva med och jag vill faktiskt skaffa barn med honom när jag är redo.

Och en sak till. Vi var ifrån varandra i två månader, och dem två månaderna inträffade nästan precis när vi blev tillsammans. Vi hade varit tillsammans i ungefär en månad när jag åkte. Men vi klarade det trots att ingen trodde det. Så starka är vi.

Jag tänker i n t e ta skiten längre. Glöm det.

When it was good


Sitter just nu på min sista lektion för veckan, engelska C. Har tidigare idag pratat om vår praktik och jag måste ge en eloge till Mira. Herrejävlar vilken förändring! Jag är så stolt :) Nu kan hon bli preciiis som mig :)

Innan jag får åka hem idag så ska jag redovisa mitt projektarbete och sen vänta tills jag kan hämta Lina på hennes skola. Sen åker vi hemåt och jag fortsätter pluggandet. In till Örebro sen igen med mamma och kolla. Får se om vi hittar något.

Förövrigt så hoppas vi att Petrus blir moster idag :) Var på gång inatt iaf eller om det var igår natt :) mysigt! Grattis Malin iaf, när du nu får bebisen. Har skickat sms till Petrus men hon svarar inte.

Nu ska jag fortsätta med min engelska uppgift och lyssna på en ny favoritlåt. Flipsyde - When it was good. Ni måste lyssna på den!

Hoppas ni får en bra dag! :)

PUSS!


amnesia


Sitter just nu på min historialektion och har precis haft betygsamtal med min lärare. Kan få ett VG i slutbetyget och det är fan fett najs! :) Förövrigt så hade både jag och Mira fattat fel gällande novellen vi ska skriva.. Hur lyckas två stycken få exakt samma uppfattning när ingen annan i historiaklassen lyckas? Ja, vi entreprenörer gör ju saker bra mycket krångligare än vad det egentligen är ;)

Efter skolan så ska jag åka till Marieberg en sväng tänkte jag och sedan ska jag åka hemåt med kina mat till min man. Ibland är jag ju för snäll faktiskt ;)

Nej, nu ska jag fortsätta med min förbannade novell.

PUSS!


scary..


Jahopp, visst fan missa jag första dagen tillsammans med hela klassen.. Toastolen var min bästa vän runt 2 - tiden inatt. Trots att jag kände att jag kunde åka till skolan så vill jag verkligen inte riskera att någon av klasskamraterna blir sjuk, så om jag inte spyr något mer idag eller inatt så åker jag till skolan imorgon.

Det är fan inte långt kvar nu i skolan och det skrämmer mig. Har ju fixat jobb osv, men iaf.. Min trygghet försvinner totalt den 5/6 kl 12.15..

Skrämmande.

PUSS!


breathe me


Help, I have done it again
I have been here many times before
Hurt myself again today
And, the worst part is there's no-one else to blame

Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small
and needy
Warm me up
And breathe me


Ouch, I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found,
Yeah, I think that I might break
Lost myself again and I feel unsafe

Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small
and needy
Warm me up
And breathe me

unfaithful


Jag börjar verkligen bli trött på alla otrohetshistorier jag nu hör. Jag har en nära vän vars pojkvän har varit otrogen två gånger nu, men hon vet inte hur hon ska göra. Och jag förstår henne verkligen, dem har haft det så himla bra i flera år och nu detta två gånger om. Jag blir verkligen trött på hennes pojkvän, jag känner honom inte men jag känner henne och det är en av de goaste tjejerna jag vet. Hon har alltid funnits där för mig, alla gånger jag fått mitt hjärta krossat. Alla gånger jag har tvekat om ifall just den killen är rätt för mig, hon har peppat mig och det är fan tack vare henne som jag nu har världens bästa sambo. Hon fick mig i somras att verkligen våga ta steget, jag tror inte att någon annan blev så glad som hon blev när jag berättade att jag var tillsammans med Mathias och samma sak när jag berätta för henne att vi skulle förlova oss.

Jag är skyldig henne så jävla mycket så ni förstår inte.
Och detsamma gäller faktiskt hennes pojkvän, han kan lita på henne, hon skulle inte göra en enda människa något ont och det är just därför som jag inte förstår hur han kan göra henne så illa. Det kanske är för att han vet att hon älskar honom till döds, och att hon inte vill lämna honom trots allt detta.

Skulle jag se denne pojkvän på stan imorgon så skulle jag ärligt talat be honom dra åt helvete. Han skulle säkert inte ens känna igen mig och det skiter jag totalt i. För det är just han som håller på att krossa en av mina bästa vänner totalt.

Älskade du, jag finns här och det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra.

cleaning up my closet




Måndag: In och hämta en ledighetsansökan så att jag ska kunna vara ledig på min student, därefter så ska jag träffa hela min klass igen för första gången på 11 veckor eller något liknande, samhällskunskap är dagens lektion.

Tisdag: Skola igen, historia denna dag tillsammans med Mira! Saknat hennes sällskap under de tortyrtimmarna.

Onsdag:
Skola, och jag har faktiskt heldag! Engelska på morgonen och sedan Småföretagande B. Sen ska jag till Marieberg och kolla runt lite, eller om jag gör det imorgon redan. vi får se, vi får se

Sen har jag faktiskt inte så mycket planerat, förutom att jag ska jobba i helgen :)

Idag har jag fått massa saker hem från lägenheten så det har jag ordnat upp och lagt på sina rätta platser, snart ska jag börja plugga och gå igenom veckan läxmässigt :)

PUSS!