keep rockin'


Nu är jag tillbaka! Jag fick inte tag på Martini medan jag promenerade, men när jag kom hem fick jag tag på henne. Blev en liten mysig pratstund om allt och inget. Haha, jag vet att det är hemskt, men jag älskar skvaller ;)

Efter vår pratstund så hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här, precis ätit knäckebröd och druckit vanilj te. myyyms. Det tycker vi om :)

Nu ska jag fortsätta ta det lugnt och vänta på att mannen kommer hem med maten.

PUSS!
/ lolläää

I wonder if you know..


Nu sitter jag ensam ännu en gång, men jag funderar på att röra mig utåt i stora stan och gå en sväng med hörlurar i öronen.
Mathias kommer hem efter 21 och då ska vi äta smörgåstårta. (Han har ett bra jobb, jämt massa gott att äta).
Känner att denna helg inte varit bra för mitt midjemått. I fredags blev det kebab och pommes, igår pizza och idag smörgåstårta.. Men det är väl bara att ge sig ut i spåret imorgon när jag vaknat. :)

Nej nu vet jag! Jag drar ut, men istället för musik i öronen ska jag se om jag får tag på Martini och hennes ljuva röst :)

Hoppas ni har haft en bra och mysig helg!

PUSS!
/ lolläää

cause I know you're living a lie


Förlåt! Jag sa ju att jag skulle bli bättre på att uppdatera, men jag har totalt glömt bort det eller så har jag inte haft lust när jag väl kommer på att jag ska blogga. Ursäkta mig.

Jag sitter just nu hemma ensam med Justin Timberlake som spelas på Spotify och framför mig så är de Simpson på tv. Mathias kommer väl hemåt om ungefär 2 timmar och då är jag inte ensam längre.

Känns lite konstigt att jag inte jobbar i helgen. Men ah, så är det. Har jag tur så får jag jobb inom en snar framtid annars får jag hoppas på att jag kommer in på universitetena som jag har sökt nu.. :) så att jag får något att göra om dagarna. Jag saknar faktiskt pluggandet. Att skriva en snygg "uppsats" på Word och känna sig totalt nöjd över det man har åstadkommit. Det var mys.

Jag har även börjat få hjälp av Folktandvården. Det tog dem bara 5 år att förstå att jag verkligen har ont i min käke. Så nu om två veckor ska jag få en bettskena. Då hoppas jag att jag kanske kan sova om nätterna och inte spänner min käke så att den känns som att den ska hoppa ur led när jag försöker slappna av.

Min tandläkare i Örebro har kommit fram till att jag är överrörlig och det är just därför detta händer. Och att jag spänner mig hela tiden och inte kan slappna av i käken eftersom jag nästan aldrig har fått känna hur en avslappnad käke känns. (Säg något jag inte redan vet var min reaktion)

Men ändå är jag fortfarande förbannad på tandläkarna i Laxå. Hade dem insett att jag hade problem tidigare som jag sagt till dem sen i sjuan hade jag fått hela behandlingen gratis! Men nu kommer jag få betala för ungefär 4 stycken behandlingar själv och jag vill inte ens tänka på den kostnaden.. Bara bettskenan kostade 3500 kr.. Och då blev jag hur glad som helst att jag iaf kom in nu för att få just den gratis. Sen kanske jag bara struntar i dem andra behandlingarna när dem bara ska kolla hur mkt käken har flyttat sig. Den som lever får se.

Ska även till optikern på tisdag och slänga ut ännu mer pengar på det. Gu vad jag äslakr att slösa pengar på saker.. HMPFF..

Förövrigt saknar jag mina tjejer. Och det suger. Men som tur är är det ju inte sååå långt till alla. Eller jo, till Diana och Mira äré det. Men jag har faktiskt sagt att jag i julklapp elr bara random present önskar mig tågbiljetter så jag kan hälsa på dem utanför länet :) Så nu vet ni det små barn utanför länet. JAG KAN KOMMA NÄR SOM HELST ;) ueh, det där lät ju inte lite suspekt.. :$

haha, nu ska jag sortera min tvätt och sen göra te. Hoppas ni har överseende med mina få inlägg.

PUSS!
/ lolläää