I only wish you weren't my friend



So if you love me, let me go.
And run away before I know.
My heart is just too dark to care.
I can't destroy what isn't there.

Deliver me into my Fate -
If I'm alone I cannot hate
I don't deserve to have you...
Ooh, my smile was taken long ago,
If I can change I hope I never know.

I still press your letters to my lips
And cherish them in parts of me that savor every kiss.
I couldn't face a life without your light,
But all of that was ripped apart, when you refused to fight.

So save your breath, I will not care.
I think I made it very clear.
You couldn't hate enough to love.
Is that supposed to be enough?

I only wish you weren't my friend.
Then I could hurt you in the end.
I never claimed to be a Saint...
Ooh, my own was banished long ago,
It took the Death of Hope to let you go

I'm so sorry..


Usch, jag har så äckligt dåligt samvete just nu. En av mina närmsta vänner i högstadiet har haft problem med sitt hjärta sen i mars ungefär. Och jag har faktiskt inte vetat om det.. Vi sitter och pratar om det och min händelse för snart ett år sen. Jag vet inte varför jag har dåligt samvete, men det är nog att veta att han har mått skit och fått åka in akut till sjukhuset utan att jag inte har funnits där. Vi tappa kontakten rätt rejält när vi började ettan, men i alla fall.. Jag älskar dig N, och jag finns alltid här.

Apropå min händelse, det är bara 4 stycken nu som vet om det och jag tror att jag vill behålla det för mig själv. men jag kan säga som så att efter den händelsen så har mitt liv förändrats radikalt.. Och jag ångrar till viss del det som hände men jag kan inte göra det ogjort trots att jag vissa dagar vill så mycket att mitt hjärta känns som det ska gå sönder..

Forget perfect, I'm trying not to be worthless


Usch, känner verkligen inte för att uppdatera. Men jag lever, och jag vet att jag lovade att uppdatera oftare, men en riktig lång uppdatering får det bli imorgon eller i helgen någon gång. Vill ni något så finns jag på telefonen som vanligt :)

PUSS!
/ lolläää

that's a keeper


Här hade jag hoppats på en mysig mor & dotter dag. men tji fick jag då min mor och syster ska in till öret imorgon och man kan ju inte åka in två dagar inte. ni undrar säkert varför jag inte följer med imorgon, och det är för att jag börjar jobba kl 6 på morgonen och är helt slut efter jag slutat så jag åker alltid hem efter jobbet. vad det än är. jag orkar inte vara trevlig elr springa runt då.

jag skulle gärna vilja vara en dag med min mamma. en enda dag.. jag vet inte ens själv hur längesen det var jag var sjäklv, utan min syster elr far. och hur kommer det sig att mamma inte fråga mig om jag ville med dem imorgon? låter så jävla fjantigt, men det här händer då och då. sen jag flytta ihop med mathias så har jag inte umgåtts en enda dag med mamma.


jag ångrar att jag växte upp så fort, för om jag inte hade gjort det, hade det kanske varit jag som fått kläder elr vad som helst av mamma istället för mig själv och det lilla som jag tjänar. jag har kanske sammanlagt bett om 500 spänn sen jag kom hem från spanien. det är fan ingeting..

aja.. jag får fortsätta tvätta och göra om alla mina spotifylistor tills natten kommer och mathias kommer hem igen.

lack of money


Idag har jag haft en mysdag tillsammans med Karin inne i stan. Lunch och sen lite småshopping. Har verkligen saknat den tjejen :)

Förövrigt saknar jag resten av mitt älskade gäng. Men som tur är så lever dem loppan i vardera städer. :)

Nej, nu ska jag ta och mysa vidare :)
Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag

PUSS!
/ lolläää

always & forever



take it away


Just nu sitter jag i soffan och kollar på unga mödrar och lyssnar på ett gammalt favoritband, The Used. Speciellt deras album "In Love & Death". Kommer fram många gamla minnen när jag lyssnar på dem, jag lyssnade jämt på dem för ett par år sedan då jag inte mådde så bra varken fysiskt elr psykiskt och texterna gav verkligen mig styrka för att orka med ännu en dag. Låter som en klyscha men så var det verkligen.

Igår var det mysigt, min gamle vän Caroline kom förbi mig och vi mös med chips till två filmer, helt okej filmer. Jag brukar ha en tendens att råka välja asdåliga filmer. Men igår hade jag faktiskt tur ;)
Tycker verkligen att det är kul att börja umgås med vänner som man en gång trodde att man tappat. jag gillar att det verkligen inte känns som om vi inte har pratat på kanske ett, två år men det märks inte. Vi pratar som om vi sågs förra veckan. Me lajk! :)

Klockan 21 ska jag hämta min käre sambo som jobbar kväll.

Nu är jag även uppsagd. Finns en som tycker det är tråkigt, men jag vet att denna någon bara har lite dåligt samvete över hur hon + en till behandlade mig den sista veckan. Eller jag vet inte direkt, men jag har mina aningar om detta. Men gjort är gjort och jag tänker aldrig på en miljon år gå tillbaka till det företaget. Jag mår asbra nu när jag inte tänker på att jag måååste gå upp tidigt och göra slavgörat åt dem. Men jag har två helger kvar att jobba. Sen måste jag säga hejdå till grabbarna och tjejerna på CO.. :( Dem kommer jag verkligen att sakna, spec. Jocke som har blivit en personlig favorit. Men mår man inte bra på sitt jobb finns det bara en sak att göra tycker jag. Och det gjorde jag.

Nej, nu ska jag fortsätta att kolla på Unga mödrar och sen hämta baby.
Hoppas ni har det bra :)

PUSS!
/ lolläää

the sound of letting go


Jag har precis upptäckt en ny stjärna. vem?
Jo, David Guetta! Jag kollade runt lite på Spotify för några dagar sen och hittade då hans nya album. UNDERBART!

Alla låtar är verkligen min stil och party. Min favorit just nu är den tillsammans med Will.I.Am - I Wanna Go Crazy.

Vill ni ha brrra partylåtar så sök eller köp David Guettas album "One Love".

Det var allt för tillfället ;)

Förresten så kommer det en ny design på bloggen snart. Och jag lovar att uppdatera lite oftare :)

PUSS!
/ lolläää