what goes around, comes around, you'll see..




I'm sorry for the times that I made you scream
for the times that I killed your dreams
for the times that I made your whole world rumble

for the times that I made you cry
for the times that I told you lies
for the times that I watched and let you stumble

the show must go on


Jag är massa sjuk, massa trött och har massa plugg..! Så, nu ska jag sätta igång. Vi hörs om jag överlever helgen.

before I forget you


Idag har varit en lång dag, jag gick upp samtidigt med Mathias för att äta mysfrukost. Men sen gick jag & la mig när han åkte till jobbet. Sov några timmar. Städade & fixade, därefter gick jag hem till mamma en stund. Nu är jag hemma igen och ska precis hoppa in i duschen för att därefter börja pluggandet. Jag börjar med, "Film Art, an introduction" Blir nog en lång kväll.

I told him I'd never run away


Vilken tur jag hade imorse! Efter att vi hade plockat undan frukosten så pep det till i telefonen & där väntade ett sms om att mina böcker hade kommit! Så fick skjutsa iväg Mathias till jobbet & sen upp till Laxå för att hämta dem. Tunga & stora böcker var det. Jag har inte ännu kollat igenom dem, måste kolla igenom en, som vi ska ha på föreläsningen på måndag. Men jag har sagt till mig själv att idag så är en slappdag! Har lördag och söndag till att kolla igenom och anteckna. Ikväll ska jag ägna mig åt matlagning & även min sambo


you're nothing like the girl I used to know..



På måndag drar min kurs igång och jag är riktigt taggad. Hoppas bara att min bok hinner komma.. Annars blir det PANIK. Idag var vi inne en sväng i Örebro och då träffade vi på Sofie. Alltid lika roligt  att träffa henne :) Hitta inget på gallerian, förutom ljus på IKEA. Men när vi kom hem klickade vi hem en ny matta till tv - rummet. Behövdes.. Nu ska jag lägga mig och lyssna på ljudbok.  Aldrig provat det förut. Spääännande!

Ursäkta den feta stilen..

I'm not leaving


Jag sitter just nu och kollar på "16 & pregnant" på MTV. Man får följa 8 tonåringar genom deras graviditet och alla är så intressanta på sitt eget lilla vis.

När jag ser på hur deras vänner är så tänker jag direkt på mina vänner, spec. Diana, Karin och Sofie.
En gång när vi fikade så pratade vi om en klasskamrat som fått barn, och andra som fått bebisar. Helt plöstligt så utbrister Sofie: JAG TYCKER ATT LOLLE SKA BLI MED BEBIS! hahaha.
Diana var lätt på den idén för då kunde hon ta hand om bebisen. 
Jag däremot var ju lite skeptiskt till att skaffa bebis på direkten bara för att mina vänner vill det.
Men det var rätt "mysigt" att dem sa det. För då vet jag att jag har dem bakom mig den dagen det verkligen händer.
Men jag hade nog vetat det innerst inne i alla fall

:)

Mina vänner är bäst! Alla som jag  har :)

PUSS!
/ lolläää

move it all around


Idag har jag ägnat mig åt att söka efter böcker som jag behöver till skolan, inte liiite heller. men jag har tänkt att jag tar det viktigaste först. alltså dem böckerna vi ska ha i den första delkursen. (Gör jag rätt ni andra som redan studerar?)

Jag ska till skolan på onsdag för en välkomstdag och registrering. Jag är sjukt nervös! Kommer inte ihåg att jag var såhär nervös när jag började gymnasiet? Nästan samma sak.. Men nu.. Jag kände mig så illamående så jag höll på att dö imorse när jag  började leta efter böckerna.

Annars har jag och Mathias haft en mysig dag. Först frukost, sen gick vi hem till hans mamma och blev bjudna på mat. (Som vanligt, gott som fan varé) när vi kom hem så satte vi på en gammal goding till film, "Mr. Brooks" den med Kevin Costner som bara blir snyggare för varje år. Gubbkåt någon? hahaha.

Ikväll, elr ja om ungefär en timme ska vi upp till killen som hade nyårsfesten, Jani. Men vi ska inte fira nyår. Vi ska faktiskt spela poker! Jag har aldrig spelat poker i hela mitt liv.. Haha, kan bli riktigt roligt det här.

Nyår och jul var hur mysigt som helst förresten. Om ni nu ville veta ;) men jag tänkte på min ooootroligt tråkiga uppdatering. ingen alls vill säga.. haha.

ne, nu ska jag faktiskt klä på mig lite varma kläder. Kallt uppe hos Jani.
Men vi hörs om jag överlever efter skolan! ;)

PUSS!
/ lolläää