säga hej då? :(((

nu har jag och 27 (?) andra människor spenderat 25 dagar tillsammans och vi har 25 dagar kvar. helt sjukt snabbt har allt gått och redan nu kommer ångesten; "men... jag vill alltid ha den här klassen, jag vill inte säga hej då till min andra familj!"

det är verkligen så att människorna här, det blir ens andra familj, man springer runt titt som tätt i allas rum och bara sätter sig på sängen och pratar om ingeting. alla här är sociala och det är underbart! ingen är för galen för en annan och det älskar verkligen jag.

jag vill inte säga hej då till mina nya 26 vänner (karin är en gammal vän). jag vill inte gå en annan väg än dem på arlanda om 25 dagar. jag vill ha med mig alla i min resväska hem! jag vill kunna springa in till lilla P och be honom massera mig, jag vill kunna skrämma Henrik jämt och jag vill kunna plugga spanska med Malin.

Och Malin! Hur konstigt kommer det inte bli första natten utan henne? När hon byts ut mot en Mathias? Inte kunna höra hennes mellanslag som leker cp i huvudet.. nej, jag vill ha med mig min sambo hem! jag struntar i Mathias, bara jag får ha med mig Malin hem :$

 CAMPUS EL SABIO 2008, PERIOD 2! kommer alltid minnas den här tiden med er!<3

duktiga!

idag har jag och Karin nästan jobbat arslet av oss känns det som. suttit i ungefär i 4 timmar med en text och bilder som kanske ska publiceras på hemsidan. ( texten är på spanska förövrigt ) och jag kommer bli himla stolt om den publiceras!

har lovat uppdatering, men för en vecka sen så blev jag lite magsjuk och hade ingen ork.
så får ta vad vi gjorde i helgen och igår :)

i helgen var det välkomsfest för oss svenskar på Blue Monkey. gratis mat och gratis öl. bara att tacka och häva. ( vissa personer tog hävningen på fullt allvar och mådde inte så bra sen.. ) i lördags var det bara segisdag här på campus, vi badade lite i poolen och tog det lugnt. tog även en tur till Carre för att inhandla godsaker.

i söndags så vare äckligt fint väder och då hamnade vi vid poolen i 3 -4 timmar. fett najs var det!

igår så gick vi på marknad här i Jerez ( texten vi skrev idag handlar om det besöket ) helt sjukt var det! folk stod och skrek som stuckna grisar och jag blev typ döv på köpet. karin hitta fin sjal och afrikansk mask som hon ska hänga på sitt rum hemma i Sverige. själv hittade jag inte något, men det gör ingeting.

sen fick vi även flytta! och det var ju på tiden. så nu har vi ett fint rum i samma korridor som resten av klassen och det är fett najs!
så igår så sprang vi runt och hade oss. kollade även på mysfilm med lite grabbs i tv rummet.

igår fick vi nya människor på campus med.. FOTBOLLSMÄNNISKOR. usch och fy är min kommentar! idag fick vi se dem och självklart vare 3 - 4 st från min skola i Sverige. bläää.

idag ska jag plugga spanska med karin och ta det lugnt.

så nu har jag uppdaterat lite iaf ;) hoppas ni är nöjda!

PUSS!!!

dålig uppdatering

märkte precis att det är lite dålig uppdatering på bloggen.
men jag ska försöka blogga imorgon och berätta om hela veckan i punkter :)))

så det sååå
men då hörs vi imorgon! ;D

hoppas ni har det bra i snöovädret hemma, här har deet varit sol mest hela dagen och det är fett najs!;DDD

PUSS